С триметрово звуково ядро Интелиджънт мюзик проджект ще представят своята

...
С триметрово звуково ядро Интелиджънт мюзик проджект ще представят своята
Коментари Харесай

Първа репетиция на Интелиджънт мюзик проджект за Евровизия

С триметрово " звуково ядро " Интелиджънт мюзик проджект ще показват своята ария на " Евровизия ". Българските представители са от ден в Торино, а през днешния ден беше първата им подготовка. Криейтив шефът на групата Андреа Чели даде особено изявление за Българска национална телевизия.

Огромно звуково ядро, което разпръсква светлина и сила, и несъмнено - музика, а в него - Интелиджънт мюзик проджект - това ще покажем на Европа.

Всичко стартира от метода, по който аз си показах смисъла на песента “Intention”. За мен тя е като едно вътрешно премеждие, което героят претърпява. И като всяко премеждие, има потребност от бойци, от характери. За мен музикантите, които ще се качат на сцената, са бойците, само че всеки войник има потребност от някакъв гравитационен център, споделя Андреа Чели- криейтив шеф на групата.

Така се зародила концепцията за триметровото " звуковото ядро " на сцената.

То съставлява голям представител, цялостен със светлинни резултати, които ще разпръскват силата от сцената към всички в залата и пред екраните, добавя Андреа Чели- криейтив шеф на групата.

Зад театралното показване стои още една алегорична концепция.

Този гравитационен център да отдава респект към рокендрол музиката. Вдъхновението ми е от именитата група Grateful Dead (Грейтфул дед), чиято запазена марка е по този начин наречената " стена на звука ", изяснява Андреа Чели- криейтив шеф на групата.

Андреа Чели признава, че работата с Интелиджънт мюзик проджект е повече от наслаждение.

Когато ги срещнах, в действителност се срещнах с доста,много,много надарени музиканти. За мен е доста значимо да работя с персони. Моят съвет е да застанат на сцената в действителност като бойци, да оставят своя отпечатък на сцената посредством тяхната характерност, посредством тяхната самостоятелност.

И последният съвет - да се забавляват на сцената.

Още фотоси от подготовката вижте в галерията:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР