С три нови детски площадки, модернизирани общи пространства и специализирана

...
С три нови детски площадки, модернизирани общи пространства и специализирана
Коментари Харесай

Костадин Димитров откри учебната година в детска градина Кремена

С три нови детски площадки, осъвременени общи пространства и профилирана площадка по сигурност на придвижването детска градина " Кремена “ в " Тракия “ посрещна новата образователна година. На формалното разкриване през днешния ден участваха районният кмет Костадин Димитров, представители на общинския отдел " Образование “, специалисти от администрацията в " Тракия “ и родители.

" Детска градина " Кремена “ е образец за положително взаимоотношение сред институциите. Тя е образно показва по какъв начин с инициативността на екипа и поддръжката на Община Пловдив могат да се усъвършенстват изискванията, в които порастват и се възпитават нашите деца “, съобщи кметът на " Тракия “ Костадин Димитров и поздрави шефа Борислава Вичева за направеното. Площадките са построени по програмата на Община Пловдив за създаване или ремонт на съществуващите пространства за игра на малчуганите. Те са с ударопоглъщаща настилка и дават отговор на актуалните условия за качество и сигурност. 

Възпитаниците на ДГ " Кремена “ благодарение на своите преподаватели бяха подготвили богата музикално-артистична стратегия, с която впечатлиха гостите и заслужиха бурните им овации.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР