С топлото време все повече търсят възможност за отмора сред

...
С топлото време все повече търсят възможност за отмора сред
Коментари Харесай

Вижте идеи за пешеходен туризъм край Варна

С топлото време от ден на ден търсят опция за почивка измежду природата. Чест въпрос измежду живущите във Варна фенове на пешеходния туризъм е къде могат да се откъснат от градската среда за няколко часа. Туристическо сдружение „ Родни Балкани " дава отговор на този въпрос с няколко оферти за направления.

Над 10 са тези, които безусловно започват от жилищните региони на града. Други пък стартират от обитаеми места покрай морската столица, научи Moreto.net.

Маршрутите са с друго равнище на мъчно и дълготрайност. Има цели четири разновидността, при които запалянковците могат да потеглят от „ Владиславово ". Има трасета от „ Галата ", от „ Аспарухово " и „ Златни пясъци ", също от Терапията и от ВСУ.

Tуристическо сдружение „ Родни балкани “ е построило и се грижи за 15 маршрута, разграничени в 3 крайградски зони на град Варна. Общата дължина на маркираните пътеки е 163 километра. Всички те стартират от спирка на градския превоз, което ги прави налични за всички. Някои от трасетата са кръгови, а други стигат до друга последна точка, също с достъп до автобусен превоз.

Карта с маркираните пешеходни направления може да видите
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР