С тежката задача да омайва три жени наведнъж се заема

...
С тежката задача да омайва три жени наведнъж се заема
Коментари Харесай

Калин Врачански омайва три жени

С тежката задача да омайва три дами едновременно се заема Калин Врачански. Актьорът ще върти на дребния си пръст Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева и Станислава Николова, които се разхождат в токчетата на „ майките с основно М “ в сериала „ Господин Х и морето “. Героините им са попаднали в клопката на скучното всекидневие. Кой може да го разнообрази, в случай че не нов чаровник на хоризонта?

Героят на Врачански, прочут в престъпните среди като Хамелеона, прави огромен грабеж в столицата и отива да се укрива във Варна. След безразсъден случай, той си присвоява самоличността на преподавател - българин, работил дълги години във Финландия, който занапред ще би трябвало да усвоява тънкостите на просветителната система, с цел да остане под прикритие.

Зрителите могат да чакат свежи лафчета от вида "Сексът по Скайп е като веган в месарски магазин " – единствено гледаш жалко

през сцена, само че режисьорите на сериала Димитър Коцев-Шошо и Станислав Тодоров – Роги категорично прецизират, че това не е чиста комедия.

„ Героите се лутат сред това дали да бъдат същински или подправени и с това попадат в непредвидени обстановки “, разясняват те.

По време на специфична прожекция на първия епизод попълненията от актьорския състав се пошегуваха, че два месеца са си отдъхнали във Варна, до момента в който снимат. „ Аз не си починах “, намигна Врачански. След като зарадва с по една алена роза дамите, които участваха на събитието, артистът добави: „ Много е хубаво да снимаш кино. Понякога е по-хубаво от сладолед “.

По думи на красивата Доротея Толева нейната героиня е "събирателен облик на всички потиснати дами ".

В престъпната комедия тя влиза в ролята на лайф коуч (б. а. - човек, който дава скъпи житейски съвети) и ръководи влог. Със старта на сериала феновете ще имат опцията за персонална връзка с актьорите. За задачата ще бъде основан специфичен влог във VBOX7, посредством който героинята на Доротея Толева - Вики ще развива истории от поредицата.

„ Моята героиня има влог, в който дава препоръки на хората. А в действителност самата има потребност от такива! Идеята ни е да развием заниманието на Виктория, с цел да създадем спомагателна връзка със феновете “, показа актрисата.

С присъединяване в поредицата се разписват още актьорите Стоян Радев, Любен Кънев, Светломир Радев, Христо Пъдев, Пламен Великов, Ина Добрева и други.

Сюжетът на „ Господин Х и морето “ ще се разгърне в 12 епизода от 1 март в 20 ч. по Нова тв.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР