С течен шоколад Нутела Да правите торта вкъщи си е

...
С течен шоколад Нутела Да правите торта вкъщи си е
Коментари Харесай

Няма друга толкова вкусна торта! Става за 20 минути, а резултатът е божествен!

С течен шоколад Нутела

Да вършиме торта у дома си е същински героизъм. В края на този скучен развой домакинята въобще не се радва на крайния резултат, тъй като сили не са й останали. Сигурно заради тази причина много рядко ни се случва да зарадваме околните си с домашни лакомства. 

Добре че има предписания, с които можете да си приготвите фантастично вкусни торти доста бързо! Тази сигурно ще допадне на всички феновете на сладките изкушения, които ценят своето време. Само за 20 минути получавате идеалната торта с гальовен и изтънчен усет.  

Торта от бисквити

Необходими съставки: 

250 гр. бисквити (най-добре е да са маслени, без ароматизатори)

100 гр. краве масло

400 гр. течен шоколад " Нутела "

500 гр. сирене " Филаделфия "

Начин на проготвяне

Смесете кравето масло с една супена лъжица течен шоколад. Поставете сместа в микровълновата, с цел да се разтопи добре. 

Навлажнете леко бисквитите с вода и ги натрошете добре. Залейте ги с маслото и шоколада и ги приберете в хладилника.  

Останалата част от течния шоколад смесете със сиренето " Филаделфия ". Разбъркайте благодарение на миксер, след което я приберете в хладилника. 

Извадете от хладилника основата на тортата от бисквитите. Изравнете добре повърхността благодарение на чаша. Много е значимо да изберете комфортен съд за тортата. Това ще окаже въздействие на външния й тип. 

След като приключите с изравняването, изсипете от горната страна сместа от сиренето и течния шоколад. Разпределете отмерено по цялата повърхнина. Оставете за няколко минути. 

Чудното лакомство е готово!

Това е неповторима торта, която даже не е минавала през фурната. Изглежда просто отлично, а усетът й е невероятен. Съчетанието от меко сирене и кондензиран шоколадов усет е потресаващо! 

Тази рецепта ще ви е доста потребна, в случай че инцидентно ви дойдат неканени посетители. Можете да я приготвяте и с детето. На него доста ще му хареса да ви оказва помощ! Опитайте! Със сигурност няма да съжалявате!  /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР