С тържествен вой на пожарни сирени и под пръски вода,

...
С тържествен вой на пожарни сирени и под пръски вода,
Коментари Харесай

След 30 години служба: Изпратиха началника на 2-ра РСПБЗН - Пловдив

С церемониален писък на пожарни сирени и под пръски вода, огнеборците под тепетата изпратиха от последното дежурство своя сътрудник и дълготраен шеф на втора Пожарна работа Пловдив - Румен Държиков.
Прочетете още
Румен Държиков е роден на 26.03.1964 година Започва работа в пожарната на 22.08.94 година като елементарен пожарникар (боец) издигнал се до шеф на службата. Дългогодишен арбитър по футбол на професионално равнище.

За своята безрезервност работа с чест и достолепие, Държиков получи плакет от шефа на РДПБЗН Пловдив- старши комисар Васил Димов, който изрече признателност и благодарност към приноса му в създаване на имиджа на структурата по време на изминатия от него професионален- от редови пожарникар до шеф на работа. Ярка персонална диря в общите ни борби с огъня, оставят тежките пожари в цех „ Агрия “, цех „ Селт “, тютюневите хранилища и огромните горски пожари в Родопската яка на територията на обслужвания регион.

Водил е футболния тим на пожарната 10 години. Като шеф прави ремонт на пожарната и има зад тила си доста благотворителни начинания. В пожарната придвижва и доста от разпоредбите на терена- правдивост, състезателен хъс за състезание и единодушие на екипа, разчитайки един на различен.

Днес Държиков чества 60-годишен празник и беше изпратен с почести от цялата дирекция на пожарната в Пловдив. Той получи от сътрудниците си особено направена футболна тениска на Втора РСПБЗН с номер 30 и неговото име. На финала на трудовия си път след себе си оставя добър екип, който почтено ще продължи да се раздава за специалността и обществото!
Желаем му здраве!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР