С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София

...
С решителната подкрепа на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Новият бюджет на София гарантира хаос, анархия и пълен батак

С решителната поддръжка на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София беше признат. Блудкав, недомислен бюджет, който не подсигурява никакво развиване на градския превоз, инфраструктурните планове, поддръжката на улиците, чистотата и така нататък

 

Така общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет и заместник-председател на партията Карлос Контрера разяснява признатия през днешния ден бюджет на София.

 

Контрера е безапелационен, че резултатът от този бюджет ще е само гаранция за хаос, безредица и цялостен батак за столичани.

 

Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване не поддържа бюджета, тъй като „ Промяната “ не одобри и 1/10 от всичките ни оферти, не се вслушаха в гласа на разсъдъка, а от дебелоглав зачертаха всички положителни хрумвания и за превоз, и за инфраструктура, и за екология, и за обучение и спорт, възмущава се общинският консултант.

 

Прилагаме цялостния текст на позицията, оповестена във :

 

С решителната поддръжка на ГЕРБ бюджетът на ПП-ДБ-СС за София беше признат. С минимални отстъпки Васил Терзиев получи поддръжка от тези, които щеше да чегърта и щеше да им сменя модела.

 

Прие се безвкусен, недомислен бюджет с козметични промени. Той не подсигурява никакво развиване на градския превоз, в противен случай. Той не подсигурява инфраструктурните планове, поддръжката на улиците, чистотата и така нататък Тепърва ПП-ДБ-СС ще ги души боата. Убеден съм, че скоро ще почнат да вият на умряло по какъв начин все нещо и някой различен им пречи.

Интересно в този момент по какъв начин Борис Бонев и компания ще чегъртат ГЕРБ от общината?

 

„ Спаси София “ станаха като Киро, Асен, Христо на национално равнище - от „ в никакъв случай с ГЕРБ “ до ръководство с ГЕРБ. Нали Бонев се кълнеше, че нямало да ръководи с ГЕРБ? Защо към този момент не е подал оставка и не е напуснал групата ПП-ДБ?

 

Софиянци да не чакат нищо изключително от общината тази година. Гарантирани са обаче безпорядък, безредица и цялостен батак. Това ще е крайният резултат от признатия бюджет. Да забележим на края на годината какви ще се оправданията и кой различен отново ще е отговорен!

 

А Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване не поддържа бюджета, тъй като Промяната не одобри и 1/10 от всичките ни оферти, не се вслушаха в гласа на разсъдъка, а от дебелоглав зачертаха всички положителни хрумвания и за превоз, и за инфраструктура, и за екология, и за обучение и спорт.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР