С решение на състав на Окръжен съд - Пловдив, Стоян

...
С решение на състав на Окръжен съд - Пловдив, Стоян
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста полицая, съдействал на ало измамници

С решение на състав на Окръжен съд - Пловдив, Стоян Павлов, шеф на бранш " Охранителна полиция " в Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града, остава в ареста с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата в Пловдив.

Пловдив

Срещу него е повдигнато обвиняване за това, че на 3 октомври 2017 година в Пловдив като длъжностно лице - полицейски орган - е приел подарък - паричната сума от 300 лв., с цел да не извърши дейности по работа, а точно - да не уведоми сътрудниците си за приготовление и осъществяване на телефонни измами.
Според правосъдния състав няма заплаха Стоян Павлов да се укрие, само че съществува действителна заплаха да влияе непозволено върху очевидци и най-много върху разгласен за общодържавно търсене очевидец.

Отделно магистратите са уверени, че има задоволително събрани доказателства, съгласно които да се направи обосновано съмнение, че Павлов е направил закононарушението, в което е упрекнат. Доказателствата сочат, че връзката сред него и един от ало измамниците е обвързвано с подготовката на скица за измами.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд - Пловдив.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР