С Радев имаме абсолютно различна философия относно военната помощ за

...
С Радев имаме абсолютно различна философия относно военната помощ за
Коментари Харесай

Зеленски: С Радев имаме абсолютно различна философия относно военната помощ за Украйна

С Радев имаме безусловно друга философия по отношение на военната помощ за Украйна. Това разяснява президентът на Украйна Володимир Зеленски на журналистически въпрос по отношение на диалога му с президента Румен Радев. 

" Като цяло считам, че вие поставяте подобен въпрос и че това ще се демонстрира по малкия екран това приказва, че вие сте демократична страна. Смятам, че това е най-важното. На никой човек не може да му се дава опция да изрича единствено своята позиция, тъй като постоянно ще се откри някой, който е по-умен от теб. Днес общувах с президента, той изрече своето мнение по отношение на поддръжката с оръжие. Веднага би трябвало да кажа, че във всички други аспекти - енергетика, формулата на мира, ние имахме цялостно единодушие. По отношение на защитата на Украйна имаме разнообразни визии. Той счита, че това би означавало ескалация да се дава на Украйна помощ, а аз считам, че не - това е отбрана. Това е безусловно друга философия ", изясни той.

" Няма да подлагам на критика президента, аз съм на посетители. Аз почитам вашата страна и вашия избор. Много е значимо, че поддържаме връзка ", акцентира Зеленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР