С публикация в профила на Народното събрание във Фейсбук председателят

...
С публикация в профила на Народното събрание във Фейсбук председателят
Коментари Харесай

Председателят на парламента определи като недопустим пост на Елена Гунчева от "Възраждане"

С обява в профила на Народното събрание във " Facebook " ръководителят на Народното събрание Никола Минчев дефинира изяви на народен представител като " недостойни и неприемливи " и показва, че съгласно член 29 на Виенската спогодба " всички депутати дължат почитание на висшите държавни представители, както и на дипломатите ".

От известието на Минчев в обществената мрежа не се схваща към кой депутат е адресирана рецензията му, само че съгласно Zonanews посланието е към депутата от " Възраждане " Елена Гунчева.

 Елена Гунчева Елена Гунчева Източник: Zonanews

Преди 10 дни (на 18 март) в своя профил във Facebook: " Не се отчайвайте, има някаква вяра - Русия има високоточкови оръжия, тъй че тъкмо може да улучи Министерски съвет ", в случай че ръководещите решат да изпратят военна помощ на Украйна. В текста на Гунчева има две основни грешки: държавното управление отхвърля военна поддръжка за Украйна и цитираните от депутата на " Възраждане " оръжия се назовават " високоточни ", а не " високоточкови ".

" Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата ", написа още Елена Гунчева, имайки евентуално поради, че има подготвеност да уточни какъв е адресът в София на посолството на Съединени американски щати с дипломат Херо Мустафа.

" По мотив апелите на български депутат за офанзива с оръжие към министър-председателя и дипломат, упълномощен у нас, декларирам, че сходни изяви са недостойни и неприемливи за член на българското Народно заседание. Призивът към принуждение не може да бъде оневинен с нищо ", дава отговор ръководителят на Народното събрание Никола Минчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР