С промените в закона намаляха доста шофьорите, които караха колите

...
С промените в закона намаляха доста шофьорите, които караха колите
Коментари Харесай

Тенчо Тенев: Силиконката я чакат до 3 години затвор заради клипчето с Мерцедеса

С измененията в закона понижиха много водачите, които караха колите си след приложимост на алкохол и опиати, само че младежите, изключително както Силиконката и певицата Диона, вземат решение да си вършат личен пиар в пикови моменти. Това е пиар да покажеш в обществените мрежи, че можеш да караш автомобил с над 250 км/ч като не схваща и не вижда, че при тази скорост може да направи злополука с съдбовен излаз. 

Това разяснява пред Нова тв някогашния началник на КАТ- София Тенчо Тенев.

Силиконката я виждаме по какъв начин ръководи колата - с едната ръка държи кученцето, с другата телефона, с цел да снима, а кормилото го подпира с крайници, а плюс това е и без защитен колан. Това е жестоко нарушаване на законите. Защо това да е дребно безчинство. То тук към този момент приказваме за една до три години отнемане от независимост. И това е за хулиганството на пътя, разяснява той.

Ако се потвърди и съществуване на кокаин, се минава на друго наказване. На дамата съда ще й постанови да изплати на страната цената на автомобила сега. Колата тъй като е на лизинг и не е нейна, няма да се отнеме, само че ще се изплати цената на лизинга в интерес на страната, уточни той. 

За стикера на стъклото, за който от Народно събрание споделиха, че не е техен, тя отново може да търпи наказване, само че не поради това, че е подправен, а тъй като лимитира видимостта, както е подложен на стъклото, добави той.

Новите мобилни триноги са нещо доста положително, само че аз поучавам вътрешния министър освен да влага в техника, а и да усили състава на районните ръководства, с цел да има по-добър надзор на пътя, сподели Тенев. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР