С призив да се направят последни възможни усилия, преди „Титаник“

...
С призив да се направят последни възможни усилия, преди „Титаник“
Коментари Харесай

Лозан Панов: Колеги, отстранете незабавно и.ф. главен прокурор!

С апел " да се създадат последни вероятни старания, преди „ Титаник “ да се е разрушил " се обърна Лозан Панов към прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет. Към тях Панов насочи и обществена молба да упражняват своите пълномощия и да понижат оптимално вредите от цялостния срив на доверие в институцията.

" Самите те ще се върнат в правосъдната зала и е добре да си дадат сметка за професионалното и персонално достолепие, с което ще пледират там ", сподели още Панов.

Той счита, че убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е извадило на показ провалите от разрушителния развой в имунната система на държавния организъм, които протичат в продължение години.

„ Ако някой към момента се е съмнявал, че страната ни се ръководи със закани, подслушване, следене, изнудване, шантаж, рекет, манипулиране на публичното мнение до степен да се основава една паралелна действителност, протичащото от последните седмици е задоволително, с цел да разсее тези подозрения ", съобщи някогашният ръководител на Върховен касационен съд.

" В предишното, под външен напън законодателят „ финтира “ сътрудниците ни като сътвори паралелни на достоверните структури като профилираните съдилища и КПКОНПИ, които се трансфораха в нови, още по-мощни оръжия в ръцете на мафията. Сега се прави сходен опит с комисиите към Народното събрание и Висш съдебен съвет, които обаче са следващото самопризнание, че достоверните държавни органи са изцяло делегитимирани от своите представители. Допълнително „ делкането “ не предвещава по-добри времена ", сподели още той.

" Колко дълго още българските жители ще гледат разврата в дома на Темида, който финансират със своите налози? Колко дълго престъпният контингент ще се любува на срамотите под алените тоги? Колко дълго още ще гледаме коленичилите пред мафията безпомощни институции? Главният прокурор стои на върха на една пирамида и символно въплъщава институцията ", безапелационен е Панов.

" Българската прокуратура незабавно се нуждае от мощен темперамент с висок професионален интегритет. Колеги, отстранете неотложно и.ф. основен прокурор! ", приканва още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР