С приветствени слова на зам. -кмета на Община Разлог Гергана

...
С приветствени слова на зам. -кмета на Община Разлог Гергана
Коментари Харесай

Започнаха летните занимания в музея в Разлог

С приветствени слова на зам. -кмета на Община Разлог Гергана Фарфарова и шефът на Исторически музей-Разлог Христина Манова започнаха “Летни занимания в музея ” 2023
Тази заран в двора на Исторически музей-Разлог десетки деца, поданици и посетители на град Разлог бяха приветствани на първите занимания в Исторически музей-Разлог за лято 2023. Експерти от Община Разлог, уредници в Исторически музей-Разлог, публични възпитатели и здравни посредници към ОР, Центъра за социална поддръжка и гост-лектори посрещнаха дребните авантюристичен с музикална и художествена стратегия, игра на запознанства и празнична почерпка.

В интервала от 3. юли до 31. август, всички искащи деца ще могат да се причислят към беседи, креативен ателиета, просветителни игри, походи, разходки и още доста тематични занимания. В програмата уредниците са присъединили също пикник и разходки в покрайнината, запознаване със остарели занаяти и игри от предишното, три еднодневни екскурзии до “Писаната черква ”, Археологическите обекти “Старата Българска (Римска) баня ” и “Турска баня ” в село Баня, както и посещаване на центъра на Национален парк “Пирин ” в град Банско.
Исторически музей - Разлог

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР