С приближаването на края на годината, обръщаме поглед към любимите

...
С приближаването на края на годината, обръщаме поглед към любимите
Коментари Харесай

Топ 5: Аниметата, които белязаха 2021 година

С приближаването на края на годината, обръщаме взор към обичаните анимета, без които 2021 нямаше да е същата. От мега странни до надълбоко сърцераздирателни, ето кои са нашите топ 5 анимената, които всеки би трябвало да гледа: 

Виж още: Пуканките са подготвени, чакаме 17 декември! Какво да чакаме от сезон 2 на " Вещерът "?

1. Odd Taxi

Таксиметровият водач Одакава е морж, зарязан от фамилията си като дете и се грижи самичък за себе си. В колата му се качват разнообразни пасажери, само че всеки диалог с тях по някакъв метод води до изгубването на момиче. С брилянтна заостреност в построяването на сюжета, персонално за нас Odd Taxi е едно най-хубавите анимета на годината. 

2. SSSS.Dynazenon

Dynazenon се развива в същата галактика като Gridman и сполучливо притегля почитателите посредством злокобно възпроизвеждане на подиуми и преплитане на остарели герои в нови сюжети.

3. Sonny Boy

С идея, основана на хорър манга, Sonny Boy ни припомня на Lord of the Flies и предлагаме гледането му от всеки почитател на жанра. 

4. Sk8 the Infinity

Sk8 the Infinity е цялостен с ярки, контрастни цветове и зарежда с висока доза сила. Реално е едно ужасно развлечение, което показва група хардкор скейтъри, участващи в скрито съревнование по скейтборд по втурване без ограничавания в изоставена мина.

Виж още: А в случай че Squid Game беше сниман в България? Как щеше да наподобява сериалът в българската реалност

5. Nomad: Megalobox 2

След триумфа на оригинала - Megalobox – през 2018, Nomad: Megalobox 2 е супер крепко възкръсване на шоуто, което видимо нямаше потребност от продължение. 

Изображение: https://www.instagram.com/ssss.dynazenon.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР