С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната

...
С прекратяването на проверката за скандалните записи на Борисов Специализираната
Коментари Харесай

Албена Белянова: Трябва да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции

С прекратяването на инспекцията за скандалните записи на Борисов Специализираната прокуратура не остави подозрение, че е елементарно, когато си елементарен. Не бъдете комплицирани и няма да има кой да ви накаже!
Проверката е открила, че няма задоволително данни, въз основа на които да се направи основателно съмнение за осъществено закононарушение, и че не е открито проблематично държание на Борисов.

Понеже живеем в правова страна и всички сме равни пред закона, след 18.12.2020 година към този момент не е проблем/ закононарушение всеки български жител да:

вкарва държавни институции на някого " да му размажа физиономията, че не се преценява с мене... "

бъде авансово да осведомен от правосъдната власт за идно покачване на обвинявания, вследствие на което някой „ ще изгори “ и ще „ го съсипят “

приказва вулгаризми във връзка с европейски водачи и да „ ги наеб*л с 200 “
" изгаря " съперниците си

назовава ръководителя на Народно събрание " елементарна кърджалийска пут*а "

Специализираната прокуратура коментира, че " всевъзможен различен тип отговорности се реализират при разнообразни условия ". Предстоят избори. Съдбовни избори. Те са опцията за " комплицираните " да основат разнообразни условия, при които на " простите+ няма да им е елементарно и ще има кой да ги накаже.

" Рядко ще сте пред съдбовни избори. Развратът иде от дребните взаимни отстъпки и от ежедневността на злото. Ще маскирате страха си като разумност, алчността си – като далновидност, а безчестието си – с изкусна обосновка “ ни сподели Кристиан Таков.
Трябва да сме безкомпромисни. Трябва да (им) свалим маските. Трябва да създадем нещо без аналог – да изгоним Борисовщината и Пеевщината от държавните институции. За България.

Фейсбук, адв. Албена Белянова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР