С позитивното послание „Избери живота!“, изписано върху фотография на велосипед,

...
С позитивното послание „Избери живота!“, изписано върху фотография на велосипед,
Коментари Харесай

Полицията с билбордове срещу дрогата

С позитивното обръщение „ Избери живота! “, изписано върху снимка на велосипед, оставен на ръба на планински зъбер, старши комисар Йордан Рогачев прикани младежите дружно да разгласят война на опиатите

Снимка с надпис: „ Не убива последната доза. Убива ПЪРВАТА “, намира място на билбордове и LED екрани на основни кръстовища и пътни артерии в града.

Кампанията с друга позиция и почерк цели да накара младежите да се замислят за следствията и на време да създадат своя безапелационен избор - живот без дрога, с цел да не паднат в пропастта на зависимостите. Въпреки, че пандемията и отдалеченото образование оставиха учениците през по- огромна част от времето вкъщи, използването на психоактивни субстанции продължава да е един от най-острите проблеми измежду младежите.

Видео презентации в часовете на класа, сказка с инспектори детска педагогическа стая и персонален диалог с проверяващи, които могат да отговорят и на най- смелите въпроси по тематиката, са единствено част от стъпките, с които полицията в регионалния град ще се опита да доближи до подрастващите, с цел да са наясно с съдбовните последици от сходен избор. От полицията приканват и родителите към по- дейна обществена ангажираност, както и със запълването на свободното време на децата с разнообразни извънкласни интензивности.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР