С поредица от активности Община Мездра ще се присъедини към

...
С поредица от активности Община Мездра ще се присъедини към
Коментари Харесай

Община Мездра ще се присъедини към Националната инициатива „Нестле за Живей Активно! 2022“

С поредност от интензивности Община Мездра ще се причисли към Националната самодейност „ Нестле за Живей Активно! 2022 “, която има за цел да разпространява дейния метод на живот и уравновесеното хранене.

Тази година самодейността се организира под мотото „ Нестле за Живей Активно! Активни Ден и Нощ!’ в границите на Европейската седмица на подвижността (European Mobility Week) – 16-22 септември, и на Европейската седмица на спорта (European Week of Sport) – 23-30 септември.
Първите интензивности от „ Нестле за Живей Активно! 2022 “ са на 22 септември (четвъртък), когато за 20-ти път в гр. Мездра ще бъде маркиран Европейският ден без коли (European Car Free Day).
По традиция Денят без коли ще стартира с велопоход по маршрут: гр. Мездра – с. Долна Кремена и назад, който е с начален час 9:30.
От 11:00 часа на площад „ България “ в гр. Мездра ще се състои съревнование за майсторско ръководство на велосипед за възпитаници от I до VII клас.
В 13:00 часа ще бъде разиграна лотария с голям брой предметни награди, обезпечени от Община Мездра. В нея ще се включат всички участници във велопохода и в надпреварата за майсторско ръководство на велосипед. Големите награди в томболата са велосипед, тротинетка и скейтборд.
На идващия ден, 23 септември (петък), от 7:45 часа във всички учебни заведения в общината и пред постройката на Община Мездра (Съвета) ще се организира утринна гимнастика. В нея ще се включат всички възпитаници и учители, както и чиновници в Общинската администрация, които желаят.
Същия ден от 17:30 часа на градския стадион „ Локомотив “ ще се състои Панорама на спортни и физически интензивности. В нея ще вземат присъединяване ученици на СКЛА Атлет, ЖКХГ Анелия, КИБИ Лотос-М, ОФК Локомотив, ХК Локомотив, Танцова групировка „ Keep It Real ”, Dance Center Yoanna, Фолклорен танцов клуб „ Винце, хорце и още нещо… “ и Център за поддръжка за личностно развиване – Мездра.
За край: в 19:30 часа ще бъде разиграна лотария с предметни награди, в която ще се включат всички участници в Панорамата на спортни и физически интензивности. Големите награди в томболата са велосипед и футболна топка Adidas Tango Rosario, имитация на едноименната футболна топка, употребена по време на Световното състезание по футбол в Аржентина през 1978 година
Водена от убеждението, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки, Община Мездра приканва жителите от разнообразни генерации да се включат в интензивностите от Националната самодейност „ Нестле за Живей Активно! 2022 “!
ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕМ ПОВЕЧЕ!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР