С пореден спор между Продължаваме промяна“ и ГЕРБ започнахадебатите по

...
С пореден спор между Продължаваме промяна“ и ГЕРБ започнахадебатите по
Коментари Харесай

„Не искаме да имаме нищо общо с вас“: ПП и ГЕРБ се скараха на дебатите за кабинет

С следващ спор сред „ Продължаваме смяна “ и ГЕРБ започнахадебатите по желание на държавно управление в пленарната зала.

Гражданите заслужават повече, по тази причина " Продължаваме промяната " няма да поддържа оферти кабинет, съобщи от трибуната на Народно събрание Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “.

„ Предлагате ни държавно управление, което не извършва първото изискване - да е ясно кой носи политическата отговорност. За следващ път, когато има тежък мач, Бойко Борисов отхвърля да излезе на терена.Българският опит с експертни държавни управления е горчив, напомни Гюров за кабинетите " Беров " и " Орешарски ". “

Според него от оферти състав за кабинет лъха " нафталин от тройната коалиция и аварийна пейка на ГЕРБ ".

" България стартира да наподобява на Кирил Петков, това е тежка контузия и би трябвало да се лекува ", отговори на изявлението на ГюровТома Биков от ГЕРБ.

Според Тома Биков в по-голямата си част в държавното управление на „ Промяната “ е имало „ самодейци без биографии и капацитет за ръководство. “

„ Ние предлагаме като опция на вашето държавно управление това програмно държавно управление с ясното схващане, че то е радикално друго от вашето и няма по какъв начин да бъде подкрепено от вас “, съобщи той и добави, че Политическа партия са главен политически конкурент на ГЕРБ-СДС.

Веднага по-късно на трибуната излезепредседателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. По негови думи „ ГЕРБ не може да надскочи себе си, само че Движение за права и свободи ще поддържа Габровски. “

„ Най-лесно е Движение за права и свободи да каже – не на държавното управление „ Габровски. Това значи предварителни избори. Те биха възпроизвели настоящия модел и сегашната струтура в Народното събрание, без значение кои са съответните субекти на първо и второ място. Така завъртаме рулетката, подлагайки на риск сигурноста, стабилността и бъдещето на страната. Ние от Движение за права и свободи считаме, че нямаме право на това “, сподели още Мустафа Карадайъ.

„ Ние нямаме нищо общо с вас, не желаеме да имаме нищо общо с вас и няма да имаме нищо общо с вас “, безапелационен беБиков във връзка с Политическа партия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР