С попадение в четвъртата минута на добавеното време Майорка измъкна

...
С попадение в четвъртата минута на добавеното време Майорка измъкна
Коментари Харесай

Звезден гост даде импулс на Майорка за късен триумф

С попадение в четвъртата минута на добавеното време Майорка измъкна домакинска победа с 1:0 над Валядолид в среща от 16-ия кръг на испанския шампионат. Резервата Абдон Пратс беше прецизен с глава след центриране от фал. По този метод отборът от острова се приближи единствено на 3 точки от топ 6.

Само преди няколко дни Пратс се трансформира в воин и в дуела на своя тим против Понтеведра от Купата на Испания, когато вкара единия и подаде за другия гол за триумфа с 2:0.

Срещата на “Визит Майорка ” в съботната вечер отиваше към нулево реми, което щеше тъкмо да отрази показаното и от двата отбора. И двата състава не бяха създали съвсем нищо забавно като се изключи удар в гредата на Кике Перес от Валядолид в 63-тата минута.

Все отново в последните минути Майорка упражни напън, който в последна сметка се увенча с надвит гол.

За Валядолид това е трето следващо проваляне в Ла Лига и общо девето, като единствено последният Елче има повече.

Срещата притегли внимание и поради обстоятелството, че преди началото селекционерът на Аржентина Лионел Скалони беше почетен от домакините и получи плакет поради триумфа с националния тим на Аржентина на Мондиала. Той даже алегорично даде началния удар в мача. Скалони е някогашен състезател на Майорка, откакто през сезон 2008/09 година беше преотстъпен от Лацио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР