С покачването на температурите отворените врати на автобусите често заместват

...
С покачването на температурите отворените врати на автобусите често заместват
Коментари Харесай

Опасно! Междуградски автобус праши с отворени врати край Пловдив и...

С покачването на температурите отворените порти на рейсовете постоянно заместват климатиците. Резултатът не e същият, само че най-малко е гратис и не се хаби гориво, написа trafficnews.bg.
В доста случаи, водачът избира да го навява вятър, защото вратата е тъкмо до него. Това обаче не е по никакъв начин безвредно за пасажерите и е изцяло неразрешено. Подобен случай обаче попадна под обектива .


Автобус изпълняващ курса Пловдив – Съединение бе хванат да се движи с отворени порти на междуградския път. През цялото време транспортното средство се е движело на „ натурален климатик”. В същото време всички места са били заети от пътуващи.
Освен неприятна горещина, пасажерите могат съществено да бъдат застрашени от случай. Вероятността някой да полети през отворените порти е огромна.
„ През цялото време се движеше и в средата на пътя. Клатушкаше се и криволичеше. Въпрос на време е да се стигне до случай с тази практика”, разяснява свидетел, снимал обстановката.
Той означи обаче, че даже за момент лидерът не е превишил скоростта. Мъжът добави, че това не е първият път, в който се сблъсква с практиката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР