С пожелания за здраве, щастливо детство и весело лято кметът

...
С пожелания за здраве, щастливо детство и весело лято кметът
Коментари Харесай

Кметът Димитров откри тържествата за 1 юни в „Тракия”

С пожелания за здраве, щастливо детство и радостно лято кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров откри празника за Международния ден на детето. Сцената в новия парк на бул. „ Освобождение ” през днешния ден е предоставена за изяви на децата от региона. Свои осъществявания ще показват малчугани от всички детски заведения в „ Тракия ”, както и възпитаници от СУ „ Димитър Матевски ”. Повече от 200 деца ще се включат в тържеството.

„ Паркът е цялостен с щастливи деца и родители. Има доста усмивки и радостно въодушевление. Само за по-малко от година мястото се трансформира в притегателно за жителите и гостите на региона ”, разяснява Костадин Димитров.

Празничният 1-ви юни в „ Тракия ” е кондензиран с доста събития и изненади, напомни районният кмет. Басейните в Акваленд и СУ „ Димитър Матевски ” са с безвъзмезден вход за децата от региона.

В 15 часа в парка против учебно заведение „ Черноризец Храбър ” стартира фестивалът „ Пловдив Каравана ”, по време на който ще има представления на актьори от пътуващи театри от Белгия, Франция, Италия и Швейцария. Проявата е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

В 18 часа в „ Лаута ” е стартът на 4-то издание на S`Cool Rock Fest. Фестивалът е с акцент ученическите рок банди, тяхното творчество и магията на същинския рок и е част от Културния календар на Община Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР