С петима боксьори заминава българската делегация за Световното първенсвто в

...
С петима боксьори заминава българската делегация за Световното първенсвто в
Коментари Харесай

България тръгва с петима боксьори за Световното в Русия

С петима боксьори отпътува българската делегация за Световното първенсвто в Екатеринбург (9 – 21 септември), съобщи кореспондент на БГНЕС.

Старши треньорът Жоел Арате ще разчита на Даниел Асенов (52 кг), Боян Асенов (57 кг), Кирил Русинов (63 кг), Радослав Панталеев (91 кг) и Петър Белберов (+91 кг). Целта пред тима е спечелването на най-малко един орден.

Конкуренцията на нашите ще бъде сериозна – 490 участници от 87 страни в 8 категории ще се съревновават за общо 32 медала в Русия. Световното състезание е независим шампионат и не е подготовка за Олимпийските игри следващата година, съобщи още Арате. Той посочи, че тежесттва на упованията ще падне върху тримата по-опитни в тима – Петър Белберов, Радослав Панталеев и Даниел Асенов.

Националите признаха, че са провели отлична подготовка и отиват в Екатеринбург, с цел да дадат максимума от себе си. Всички обявиха, че имат разнообразни здравословни болежки, само че всичко е в рамките на естественото и това няма да им поречи да дадат най-хубавото на кръга. Националният тим по бокс за мъже отпътува за Русия на следващия ден от 13:00 ч. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР