С първото заседание на Министерски съвет стартираме интензивната подготовка на

...
С първото заседание на Министерски съвет стартираме интензивната подготовка на
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Стратираме интензивната подготовка на честни и свободни избори на 9 юни

С първото съвещание на Министерски съвет стартираме интензивната подготовка на почтени и свободни избори на 9 юни. С тези думи служебният министър-председател Димитър Главчев откри първото съвещание на воденото от него държавно управление.

" Като служебно държавно управление това е наш първи приоритет и ще го осъществяваме прецизно, спазвайки конституцията и законите и в тясна съгласуваност с ЦИК. Честността на вота е без конкуренция. Затова опитите за пазаруване на гласове и опорочаване на вота ще срещат нашата твърда опозиция. Служебното държавно управление провежда изборите, само че не взе участие в тях. Предстои меко казана напрегната акция. В тази обстановка сме длъжни да останем невъзмутими от първия до последния ден на това държавно управление ", уточни Главчев. 

В дейностите си ще се водим от законите, здравия разсъдък и ползите на българските жители. Освен подготовката на изборите, ще се фокусираме, несъмнено, и върху решаването на неотложни въпроси и проблеми в другите сфери от обществения живот. Държавата няма режим на изчакване. Ще сме на работното си място, с цел да подсигуряваме спокойната и ефикасна работа на институциите в изпълнителната власт. Предстои ни мандат, в който съм уверен, че ще свърши доста работа в полза на хората. Пожелавам на всички вас триумф и ползотворна работа, каза каза служебният министър председател.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР