С първата среща от подновяването на шампионата срещу Ботев Пловдив

...
С първата среща от подновяването на шампионата срещу Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Левски започва кампания със семейни билети за пролетния дял

С първата среща от подновяването на шампионата против Ботев Пловдив тази неделя, управлението на ПФК Левски започва акция, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Първата стъпка, която ще бъде направена още на срещата против пловдивчани, е отварянето на блок 3 в бранш " А " - редове от 1 до 22 в това число (места от 16 до 30 включително), в който против билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 години в това число. За тях ще се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш " А ". Левски и Ботев Пловдив се изправят един против различен в среща от 21-ия кръг от състезание на ППФЛ, която ще се състои на стадион " Георги Аспарухов " на 18.02.2018 година (неделя), с начален час 17:30, а предварителната продажба на билетите започва през днешния ден, 14.02, в 16:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн в уеб страницата на Еventim. Пропуските за мача ще бъдат налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ". В деня на мача билети ще се продават в формалния магазин и на касите пред Сектор " А ", както и тези на ул. " Тодорини кукли " -47. За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, от клуба ползват декларация на формалния си уеб страница, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване.

Цени на пропуските за срещата:
Сектор " Б " - 7 лева
Сектор " В " - 10 лева
Сектор " А " - 10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор " Г ". Цената на талоните е 7 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР