С първа копка“ днес бе дадено начало на строително-ремонтните дейности*Днес

...
С първа копка“ днес бе дадено начало на строително-ремонтните дейности*Днес
Коментари Харесай

В Сандански започна изграждането на ул. Дезудава“ в м. „Нишан Таши“

С „ първа копка “ през днешния ден бе обещано начало на строително-ремонтните дейности*

Днес започнаха строителните действия за построяването на първи стадий на улица „ Дезудава “ и прилежащите и отклонения в местността „ Нишан Таши “, землище на град Сандански и с. Поленица.

Символичната „ първа копка “ бе направена на терен от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов, ръководителя на Общински съвет - Николай Шаламандов, архиерейския наместник Георги Танчев и представител на компанията – реализатор.

Реализацията на инфраструктурния план е извънредно значима, защото местността е мощно урбанизирана и за живеещите в региона ще бъде решен един проблем, който е обвързван с комфортния и бърз достъп до техните домове и парцели.

Настоящият план включва облагородяване на улици по проекта за улична регулация на местността „ Нишан таши “.

Улиците ще бъдат напълно асфалтирани. Ще бъде построен нов тръбопровод с надземни пожарни хидранти, в това число водопроводни отклонения и нова канализационна мрежа.

Общата дължина на новопроектираните улици е 1296, 60 метра. Размерът на пътното платно ще бъде 6 метра, а широчината на тротоарите ще бъде в границите от 1,00 до 2,50 метра и от двете страни на платното за придвижване.

Изпълнител на инфраструктурния план е Обединение „ Дезодава “, а цената на първи стадий на построяването е 650 хиляди лева с Данък добавена стойност. Срокът за довеждане докрай на строително – монтажните действия е 300 календарни дни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР