С пълна сила продължава порочната практика в магазините, при която

...
С пълна сила продължава порочната практика в магазините, при която
Коментари Харесай

С пълна сила продължава порочната практика в магазините, при която на щанда цената е една, а на касата различна

С цялостна мощ продължава порочната процедура в магазините, при която на щанда цената на даден артикул е една, а на касата излиза по-скъпа, разгласи Богомил Николов от " Активни консуматори ".

По думите му обаче в множеството случаи става дума за немарливост. Не мога да си показва една верига с милионен оборот да хитрува за дребни стотинки. На фона на това, което може да загуби, това ми се коства нелогично, добави той пред  businessnovinite.bg. 

" Така или другояче обаче това е нелоялна комерсиална процедура. Самите санкции не са обективни. В момента санкцията е една и съща и за огромния супермаркет, и за дребното магазинче, което може да банкрутира от една по-голяма глоба. Глобата за едно такова нещо, би трябвало да е % от оборота ", счита Николов. 

Според него всички порочни практики потеглят от законите. Законите са ни хубави, европейски закони, преведени неприятно. В края на крайщата това, че са преведени по български раждат и евроскептицизъм. Защото хората недоволстват от тези закони, само че не си дават сметка, че те са побългарени, добави специалистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР