С пълен потрес прочетох изказването на шофьорчето /тоест Министъра, то

...
С пълен потрес прочетох изказването на шофьорчето /тоест Министъра, то
Коментари Харесай

Некадърност! И в случая може дори да е умишлена!

С цялостен шок прочетох изявлението на шофьорчето /тоест Министъра, то човек мъчно се ориентира – пожарникари, водачи, охранители../.

Проверявали лудницата наоколо! И престъпно проявените – т.е. всекидневно обвинените. Току-виж, намерят някой, който е бил в радиус от три километра, затова отговорен и вероятно наказан.

За лудницата малко ми бледнее фантазията – при избягал пациент би трябвало полицията да е осведомена? Или пък ги пускат да се разхождат около реката за релакс???

Щеше да е смешно, в случай че не беше обвързвано с жестоката и безсмислена гибел на една млада журналистка.

Навсякъде през днешния ден по „ свинските “ медии заглавията са: „ Убита млада жена “. Да, млада жена, само че също по този начин и публицист, проверяващ публицист, работила допреди ден по изключително щекотлива за властта тематика! И също по този начин брачна половинка на притежател на медия, която не се е чуло към този момент да е купена. Това ми наподобява да убият ББ, а медиите да оповестят – свиреп е погубен мъж на междинна възраст в центъра на София.

Учила съм криминалистика при починалия професор Цеко Цеков, светла му памет! Голям експерт. Та когато има сходно закононарушение, наложително е да се обърне внимание на личността и заниманията на жертвата, тъй като най-често те са отговорът на убийството.В случая – по-важното от това, че е жена и че е млада, е това, че е проверяващ публицист. Да, допустимо е закононарушението да е по случайност. Но може и някой да е знаел маршрута й за джогинг и да я е причакал. Като е инсценирал други претекстове.

Но Маринов Илиянският проверява лудницата!

А първо трябваше да проверяват работата й, да разпитат сътрудниците й, да се срещнат по какви случаи работи, дали е била неуместна на някого и дали е получавала закани. Да призоват всички, които са били в региона, да отидат до полицията. Да извършат претършуване, в това число и с кучета на цялата местност…

НЕКАДЪРНОСТ! И В СЛУЧАЯ МОЖЕ ДОРИ ДА Е УМИШЛЕНА! ЛОШОТО Е, ЧЕ АКО ДО МАКСИМУМ 48 ЧАСА ЕДНО УБИЙСТВО НЕ съдебна експертиза РАЗКРИЕ ИЛИ НЯМА ГОРЕЩА СЛЕДА КЪМ ИЗВЪРШИТЕЛЯ, СЛЕД ТОВА ОБИКНОВЕНО ОТИВА В АРХИВИТЕ…..ПОРЕДНИЯТ „ ИНЦИДЕНТ “ С НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ….КОЙ ЛИ ЩЕ СЛЕДВАЩИЯТ БЛЪСНАТ ОТ КОЛА, САМОУБИТ, ОГРАБЕН И УБИТ ИЛИ ПРОСТО ИЗЧЕЗНАЛ?

ОМЕРТА, СКЪПИ ЖУРНАЛИСТИ, ОМЕРТА! ИЛИ ТОВА, ИЛИ ЩЕ съдебна техническа експертиза НА ПЪРВА СТРАНИЦА Пожарна охрана МЕДИИТЕ, НО КАТО ОБЕКТ! АКО СМЕЕТЕ, ГОВОРЕТЕ!

Елена Гунчева, dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР