С отблъскването на пълномащабната военна агресия на Русия целият украински

...
С отблъскването на пълномащабната военна агресия на Русия целият украински
Коментари Харесай

Зеленски: Народът на Украйна заслужава победата

С отблъскването на пълномащабната военна експанзия на Русия целият украински народ заслужи успеха, акцентира президентът Володимир Зеленски в Деня на въоръжените сили на Украйна, който се отбелязва на 6 декември.

Това заяви в нощното си послание украинският държавен глава в края на 286-ия ден от пълномащабната война.

" Днес е денят на нашата признателност . Това е смисълът на шести декември - и той е вечно ", сподели президентът.

Зеленски означи, че това е единственият метод, по който украинците ще честват Деня на въоръжените сили на Украйна: " с думи на признателност, възприятие на признателност, сълзи на признателност " към бойците от армията и всички формирования на украинските отбранителни сили, към родителите на бойците, които са отгледали спечелили, както и към всички медици и всички, които укрепват защитата и обезпечават на армията всичко належащо.
 Британското разузнаване: Русия изтегля стратегическите бомбардировачи надълбоко в тила си
Британското разузнаване: Русия изтегля стратегическите бомбардировачи надълбоко в тила си

Това е един от най-големите провали на Москва

" Когато в една страна Денят на въоръжените сили е празник на благодарността по своя смисъл, такова положение не може да бъде преодоляно. И през днешния ден несъмнено го видяхме за следващ път ", сподели президентът.

" Благодаря на всички украинци. Б лагодаря на всички бойци , безусловно, на всички моряци, на всички сержанти, старшини, на всички почетни генерали. И сигурно на всички ваши татковци и майки, нашите уважавани украински бойци. Пожелавам ви победа. За всички нас. Вие го заслужавате, всички наши хора го заслужават. Всички наши родители и деца го заслужават, нашата страна и история го заслужават - най-сетне да победим! ". - акцентира президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР