С огромно прискърбие научихме за тъжната вест за нелепата и

...
С огромно прискърбие научихме за тъжната вест за нелепата и
Коментари Харесай

Ветеринарният съюз изказа съболезнования на близките на д-р Даниела Йорданова

С голямо огорчение научихме за тъжната новина за нелепата и преждевременна загуба на нашия почитан сътрудник доктор Даниела Йорданова. Това е тъжно събитие за цялата ни ветеринарномедицинска гилдия, написаха в съболезнователно писмо от Българския ветеринарен съюз на уеб страницата си. 

Даниела Йорданова е родена на 14.12.1993 година в гр. Харманли, област Хасково. Д-р Йорданова приключва през 2017 година Тракийския университет – Стара Загора и е един от двамата цялостни отличници на випуска. На 06 август 2018 година става част от огромното семейство на Българския ветеринарен съюз като член на Областната гилдия на БВС в гр. Бургас, написа в некролога. 

Отдадената й кариера като ветеринарен доктор стартира в Югоизточна ветеринарна клиника, гр. Черноморец, Бургас. На 11 февруари 2019 година открива лична ветеринарномедицинска процедура в гр. Царево, където е доста добре призната от притежателите на домашни любимци и фермерите в региона. Изключително деликатна и всеотдайна в работата си с животните, а измежду колегията се употребява с доста положително име, интензивност и колегиалност. Трудно могат да бъдат открити думи, с които да се опише какъв брой огромна е загубата за всички нас, написа още в некролога. 

От името на управлението на Българския ветеринарен съюз и на Областната гилдия на БВС в гр. Бургас, на всички ветеринарни лекари и персонално от мое име, сервирам своята съпричастност към тъгата на цялото семейство и гилдия на непрежалимата доктор Даниела Йорданова. Светъл път на Д-р Даниела Йорданова, какъвто беше и земният и път. Дълбок реверанс, приключва съболезнователното писмо. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР