С обява търсят нови любовници за актьора Юлиан Вергов, узна

...
С обява търсят нови любовници за актьора Юлиан Вергов, узна
Коментари Харесай

Търсят с обява любовници на Вергов

С публикация търсят нови любовници за артиста Юлиан Вергов, разбра HotArena.

Агентите от кастинг компанията, която дава отговор за статистите в сериала „ Откраднат живот “, употребяват персоналните си профили във Facebook, с цел да търсят млади хубавици, които да вкарат в леглото на обичания лекар от болничното заведение – доцент Банков.

Ако желаете да бъдете част от огромното семейство на „ Откраднат живот “ и желаете да бъдете „ лекар “, „ медсестра “ или „ санитар “, в този момент е моментът да кандидатствате за непрекъснат статист в сезон 7 на най-гледания сериал „ Откраднат живот “. Кандидатури се одобряват единствено на персонално известие “, написа в обявата, цитира „ Телеграф “.

Запознати напомнят по какъв начин в предходните сезони Вергов прелъсти и изостави много от медицинските сестри, с изключение на колежката от урологията доктор Огнянова. Изглежда, че тази му линия ще продължи и през настоящия сезон „ Любовта лекува “, който потегля в края на февруари по Нова тв.

В новия сезон на „ Откраднат живот “ ще се прави жесток секс. Не знам по какъв начин ще ни пуснат в ефир в този часови пояс, само че мисля, че е контрактувано. Брутален секс и на всички места “, съобщи артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР