С новото издание Nagisa, Mazda разширява гамата от продукти за

...
С новото издание Nagisa, Mazda разширява гамата от продукти за
Коментари Харесай

Mazda3 и Mazda CX-30 в специална серия Nagisa

С новото издание Nagisa, Mazda уголемява гамата от артикули за Mazda3 2024 с пет порти и Mazda CX-30 2024. Специалният модел съчетава богато съоръжение и подобренията, въведени за моделна година 2024 със специфични дизайнерски характерности и специфична цветова идея.

Специалните модели на Nagisa са изключително привлекателни с боята в Zircon Sand Metallic, която се предлага за първи път за Mazda3 и Mazda CX-30. На пръв взор боята наподобява като типичен изчистен цвят, който предава състезателен дух по жанр от остарялата школа. Въпреки това, при по-внимателно вглеждане стават забележими металните свойства на боята, които придават на автомобила изисканост и дълбочина и акцентират повърхностите на каросерията с взаимоотношението на светлина и сянка.

Цветът подхожда на елегантния интериор, който има хващащ окото свършек от тапицери за седалки от изкуствена кожа в цвят теракота и висококачествени централни панели на седалките Leganu в черно. Черните акценти в екстериора са различен акцент в специфичните модели на Nagisa. В допълнение към черните 18-инчови алуминиеви джанти и външните огледала, характерният претекст на крилото в решетката на радиатора, също е затрупан с черен хром - първо за Mazda CX-30. Ако желаете, можете също да поръчате специфичното издание на Nagisa в някой от другите цветове на Mazda - в това число специфичните лакови покрития Soul Red Crystal и Polymetal Grey.

Нотка ретро се усеща и в интериора – в съвременен и състезателен вид. Калъфите за седалките от изкуствена кожа обезпечават преобладаващи цветови акценти. Теракотеният цвят е комбиниран с черна реплика на велур Leganu за централните панели на седалките и арматурното табло, както и бронзов черен фон на вентилационните дюзи и дръжките на вратите. Детайли като черни акценти върху централните панели на седалките и теракотени шевове на арматурното табло допълват интериорния дизайн.

Стандартните характерности за специфичното издание на Nagisa както на Mazda3, по този начин и на Mazda CX-30 включват помощ при паркиране начело, двузонов автоматизиран климатроник, система за безключов достъп, датчик за дъжд, алтернатива за апостериори зареждане за смарт телефони, звукова система Bose с дванадесет високоговорителя, контролиране на седалката с функционалност за памет за седалката на лидера, проекционен екран и външни огледала, затъмнени задни и задни странични стъкла, отопление на предните седалки и функционалност за затъмняване на вътрешното и външното огледало на от страната на лидера.

Mazda CX-30 Nagisa има електрическа задвижвана задна врата и изменчив под на багажника. И при двата модела специфичното издание може да се комбинира с всички предлагани мотори като се изключи Mazda3 e-Skyactiv X 186 със задвижване на четирите колела и Mazda CX-30 e-Skyactiv G 150 със задвижване на всички колела. Mazda3 Nagisa стартира от 30 490 евро, Mazda CX-30 Nagisa се предлага от 32 090 евро. И двата специфични модела оферират ценово преимущество от 1000 евро в съпоставяне със относително оборудван модел от линията Prime.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР