С новоразработения E-Transit Custom, Ford също иска да помогне на

...
С новоразработения E-Transit Custom, Ford също иска да помогне на
Коментари Харесай

Електрически Ford Transit за собствениците на малък бизнес

С новоразработения E-Transit Custom, Ford също желае да помогне на по-малките компании да се възползват от електромобилността. Новото плътно комерсиално транспортно средство може да съставлява необикновен интерес за дребните и междинни компании (МСП).

Според производителя Transit Custom в класическото осъществяване, намиращ се в пазарния сегмент на 1,0 тона, е най-продаваният ван в Европа. E-Transit Custom към този момент е изцяло модифициран и има за цел да реализира още по-високо равнище на работливост за потребителите. Ново потомство акумулатори разрешава на напълно електрически задвижвания ван да има WLTP пробег до 380 километра.

Лекотоварният автомобил може да се зарежда на зарядна станция с до 125 кВт. Според производителя оптималният потребен товар до 1100 кг е същият като този на настоящото потомство с дизелови мотори.

E-Transit Custom би трябвало да предложи при ежедневна приложимост осезаеми преимущества. Те стартират с по-ниската височина на товарене и влизане и се простира до усъвършенствана отбрана против кражба на превозените артикули. Кабината служи като многофункционално работно пространство с 5G съгласуваност и интелигентни функционалности като спомагателен волан, който се трансформира в ергономична платформа за преносими компютри и смарт телефони.

Благодарение на самостоятелното окачване на колелата на задната ос, шасито обезпечава прелестен комфорт при придвижването. Опционалните 100 кВт/135 к.с. или 160 кВт/217 к.с. батерийно-електрически задвижвания са с превъзходна доставка на мощ. Началото на производството на E-Transit Custom /made in Turkey/ е планувано за есента на 2023 година Ford има намерение да разгласи продажните цени навреме преди стартирането на пазара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР