С ново отличие за успехите си през 2023 година бе

...
С ново отличие за успехите си през 2023 година бе
Коментари Харесай

Татяна с нови признания за „Сървайвър“

С ново отличие за триумфите си през 2023 година бе отличена изпълнителката. То бе връчено за това, че тя се открои  с присъединяване си в последния сезон на приключенското предаване „ Сървайвър “.

Татяна показа, че е щастлива, че е приковала вниманието на  телевизионния фен с нейната борбеност, сила, харизма и темперамент. Споделя, че е посочила същинското си лице  пред камерите. Трудностите били жестоки, само че спомените и образеца, който дала си заслужавали.

Татяна счита, че представянето й във формата е било почтено. По краката й обаче към момента има незараснали рани. И двете й колена са в белези, които ще останат до края на живота й, с цел да и припомнят това необикновено прекарване.

Животът на фолк певицата по никакъв начин не е бил лек. Най-тежкият миг бил, когато изгубила своята майка. Газова бутилка избухва в дома й в Съединение. За страдание изгарянията били толкоз мощни, че тя издъхва в болничното заведение в града.

Татяна споделя, че  е минала и през тежка меланхолия. Само с молебствия към Бог съумяла да се измъкне. Мечтата й в този миг била да отиде да живее в някоя джунгла, надалеч от хората. С присъединяване й в „ Сървайвър “ това се сбъдва.

Инфо: signal.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР