С новия си напълно електрически модел Megane E-Tech Electric, Renault

...
С новия си напълно електрически модел Megane E-Tech Electric, Renault
Коментари Харесай

Renault с нова мултимедийна система openR Link в Megane E-Tech Electric - видео

С новия си изцяло електрически модел Megane E-Tech Electric, Renault вкарва и нова мултимедийна система, наречена openR Link. Системата е част от кокпита openR - композиция от два екрана, които, подредени като хоризонтално "L ", свързват арматурното табло и бордовия инфотейнмънт. Системата е създадена в съдействие с Гугъл и обезпечава интерактивно преживяване при шофиране. Тя включва също и гласовият помощник Гугъл Assistant, който ръководи голям брой функционалности на транспортното средство и навигация посредством подаване на гласови команди.

Двата екрана на арматурното табло и информационно-развлекателната система дружно имат повърхност от 774 квадратни сантиметра, от които 453 квадратни сантиметра са за 12-инчовия мултимедиен екран с портретен формат (стандартно от Techno) и 321 квадратни сантиметра за цифровия 12.3-инчовия инструментален панел.



Екранът на openR Link има изключително висока дълбочина на цветовете. Тя разказва общото количество цветове, които дисплеят може да покаже и се основава на по този начин наречената цветова канара GAMUT. Дисплеят на openR Link предлага дълбочина на цвета от 80 % GAMUT, което се споделя, че е една от най-хубавите стойности на пазара.

За съпоставяне - общоприетият компютър предлага дълбочина на цвета от към 70 %. Екраните имат и особено антирефлексно покритие срещу отражения за възстановяване на комфорта при четене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР