С нея могат да следят метео-обстановката и да планират активностиGeoSCAN

...
С нея могат да следят метео-обстановката и да планират активностиGeoSCAN
Коментари Харесай

Нова услуга GeoSCAN Meteo ще помага на фермерите у нас

С нея могат да наблюдават метео-обстановката и да възнамеряват интензивности

GeoSCAN Meteo предлага най-важните за селскостопанските производители данни за метеорологичната конюнктура посредством мобилно приложение за iOS и Android

Фермери и селскостопански производители към този момент могат елементарно и комфортно да наблюдават локалната метеорологична конюнктура и надлежно да възнамеряват разнообразни интензивности, в това число напръскване с препарати за растителна отбрана, посредством услуга на Теленор.

GeoSCAN Meteo предлага най-важните за селскостопанските производители данни за настоящата метеорологична конюнктура на определени от тях полета, посредством мобилно приложение за iOS и Android. Чрез комфортния потребителски интерфейс на приложението клиентите на услугата могат да наблюдават настоящата температура на въздуха, скоростта напразно и други атмосферни условия, както и да ги съпоставят с изискванията на други места.

Приложението на услугата предлага също прогноза за времето за идващите седем дни – минимална и оптималната температура, скорост и посока напразно, количество на преваляванията и други, както и опция за обзор на исторически данни за тези индикатори по дни и сумарно.
още по тематиката
С помощта на GeoSCAN Meteo фермерите могат също да вършат оценка на риска за напръскване на земеделските площи през идващите седем дни, а също и да пресъздават карта на полета за цялата страна.

Теленор предлага услугата GeoSCAN Meteo в съдействие с компанията „ Ник Електроникс “. Основният пакет на услугата е на цена от 14,99 лева на месец с двугодишен контракт и включва виртуална метеорологична станция и опция за инспекция на до 10 полета дневно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР