С настъпването на новата година, най-голямата закрита картинг писта у

...
С настъпването на новата година, най-голямата закрита картинг писта у
Коментари Харесай

София Картинг Ринг с напълно нова писта

С настъпването на новата година, най-голямата закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг, реши да подари на всички почитатели на моторните спортове ново прекарване, а точно да тестват своите благоприятни условия на изцяло обновената си писта.

Новата настройка е налична от началото на този месец. Всеки ще има опция да тества своите качества, като от старта до финала ще би трябвало да се преодолеят към 620 метра дължина, 17 завоя, като новата писта се чака да бъде с към 2 секунди по-бърза.

Напълно обновеният дизайн е подобаващ както за начинаещи, търсещи развлечение, по този начин и за по-опитни водачи, чиято цел е да доусъвършенстват уменията си. Освен за развлечение и адреналин, новата писта ще бъде употребена за многочислените съревнования и шампионати, които се организират на София Картинг Ринг. Многото разнообразни траектории и способи на прекосяване ще разрешат повече изпреварвания и атракция за феновете. Промяната ще помогне и в образованието на най – дребните водачи, участващи в „ Картинг учебното заведение за първенци “. Степента на сигурност е измежду целите за София Картинг Ринг, като и този път се залага на висококачествени ограждения и специфична настилка, гарантираща допустимо най-хубаво сцепление.

Това е четвъртата смяна на конфигурацията на трасето и първата, която го трансформира напълно за 8-те години, откогато София Картинг Ринг отвори порти и се трансформира в обичано място за развлечение на дребни и огромни на закрито!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР