С напредването на зрелостта жените научават много ценни уроци. С

...
С напредването на зрелостта жените научават много ценни уроци. С
Коментари Харесай

Има 5 тайни за връзките, които зрелите жени добре знаят

С напредването на зрелостта дамите научават доста скъпи уроци. С всяка последваща връзка се натрупа познание, което оказва помощ да развиете освен връзките си с сътрудниците, само че и самите себе си като персони. Зрялата жена знае какво желае и има реалистични упования от любовта. Тя не лети в облаците, а е крепко стъпила на земята. Поглежда към себе си и се гордее с това, което е построила в личността си.
Кои са петте секрети на любовта, които зрелите дами знаят?

1. Тялото се трансформира, по тази причина би трябвало да го обичате във всяка възраст.
Много дами стартират да се срамят от тялото си с придвижване на възрастта. Опитват се да прикрият признаците на стареене, стартират да развиват комплекси поради отпуснатата кожа и бръчките. Това им пречи да се обичат и да се ценят високо, да имат самочувствие и да се декларират твърдо. Всичко това им пречи в построяването на постоянни връзки с мъжете. Едно от най-привлекателните за тях женски качества е самоувереността и самочувствието. Ако обичате тялото си на всяка възраст и се гордеете с него, това ще ви помогне да имате по-щастливи и пълноценни връзки.

2. Зрелите дами знаят, че мъжете идват и си отиват, само че приятелките остават.
Едно от най-важните неща, които младите дами не помнят, е другарството. Близките и най-хубави приятелки са тези, които остават до вас постоянно и ви поддържат. Дори най-прекрасната връзка може да се разпадне, само че същинското другарство остава вечно. Зрелите дами не не помнят това.

3. По-добре е да се влюбиш в добър мъж, в сравнение с в секси мъж.
С натрупването на опит зрелите дами стартират да правят оценка доста повече личностните качества на мъжете, в сравнение с техния външен тип и буйно отношение. Те остават на повърхността и с времето стартират да утихват. Докато качествата на характера, отношението, личността на мъжа са тези, които остават същински скъпи във времето и са солидна основа за дълготрайна връзка.

4. Конфликт или спор не значат завършек на връзката.
Докато са млади, доста дами одобряват нещата във връзките си прекомерно персонално. Това им пречи да се концентрират върху значимите неща в тях. Обиждат се елементарно, отхвърлят разликите с лека ръка, при поява на спор незабавно мислят за разлъка. Зрелите дами знаят, че споровете се случват и вместо да търсят излаз и бягство, те се стремят да ги позволяват.

5. Зрелите дами познават себе си доста по-добре.
За да откриете точния сътрудник и с цел да попаднете в удовлетворяваща за вас връзка, на първо място е доста значимо да познавате добре себе си. Зрелите дами знаят това и разсъждават върху него. Колкото повече опит трупате, толкоз повече заключения за себе си си вършиме. Това ви оказва помощ да знаете какво тъкмо желаете от една връзка. А когато човек е наясно със себе си, концепцията за любовните връзки се избистря доста по-добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР