С напредването на седмицата транзитиращото Слънце се приближава до позиции,

...
С напредването на седмицата транзитиращото Слънце се приближава до позиции,
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ЗОДИАК /3 - 9 март/

С напредването на седмицата транзитиращото Слънце се доближава до позиции, междинни за настоящия му дом, този върху зодиакалната територия на знака Риби.

Познанието за това разположение астролозите свързват с деянията на ентусиазъм и с намесата на креативния дух в нашата работа. Тези качества, които не употребяваме ежедневно, през днешния ден покоряват болшинството и засегнатите се усещат окрилени, подготвени са да опитват даже при осъществяване на делничните занимания. Подобни проявления се следят, както е в нашия случай, и под опеката на хармонична връзка Слънце/ Плутон.

Предстоят ни мощни дни, чиято атмосфера е в положение да ни въодушеви за огромни каузи и инициативи. Тя спомага с лекост да се преборват трудностите. Сигурно е едно - ще впрегнем силите си за постигането на прогрес в кариерата.

Наред с изявата на аспекта Слънце/Плутон, ще следим връзка сред планетите Марс и Уран. Те се свързват по един съразмерен метод и това също оказва помощ да утроим своите старания. В резултат се усъвършенства качеството на нашата работа.
В същото време, усещаме нужда от придвижване. Не се заседяване на едно място, не ни се желае да си седим у дома. Записваме се за часовете по танци или йога, а спортната интензивност замества четенето на преса.

От 3 до 9 март връзките сред Меркурий, Венера и Сатурн ще се постараят настроението ни да е положително и взаимоотношенията ни с близките да се усъвършенстват. При предпочитание, използвайте дните за хармонизиране на актуалната интимна връзка.

Приемете това като опция да се отблагодарим за хармоничните въздействия на аспектите през седмицата. Те ни оказват помощ, отричайки егоизма и себедостатъчността, да разпръснем в международната атмосфера " духа на съдействието ".

От 9 март стартира новият назадничав цикъл на Меркурий с неговата фаза " де факто ". " Де юре " той ще е назадничав от 23 март.

Овен
Не се опасявайте от новото

Не ви е елементарно да се владеете, нито да овладявате събитията. Те са спорни и динамични, само че в никой случай не са неприятни. Логично е да сте в положително въодушевление. Дори освен това. Мнозина ще са рисковано настроени. Ще търсите метод да пробиете там, където сте насочили напъните. Още повече, че не се притеснявате да пробвате нови способи. Не бързайте да се изказвате. Така ще постъпите вярно. Планетата Венера е в цялостен синхрон с рожденото ви Слънце. Знаете, че тя е настойничката на любовта и че обича парите. Постарайте се и от двете да не ви липсва.

Телец
Бъдете целенасочени и стигнете до края

Решени сте да ползвате по-голямата част от седмицата за делата, които ви се отдават или които ви доставят наслаждение. Сигурни сте, че ще се справите добре с значимите каузи и ще вземете бързо решение. Никой не може да ви отклони от желанията ви за реализация на отдавнашни планове, отлежавали в главите ви. Дошъл е моментът да продължите договаряния, отсрочени с повече от три месеца. И макар, че сте изцяло сигурни в предначертанията си, не сте склонни да издавате пред никого очакванията си. Наумили сте си да запазите цялостно безмълвие, до момента в който събитията сами не разкрият вашето присъединяване или съучастничество. На 7 март е уместно да планирате съответни стъпки. Така ще канализирате силата си. Разумно е да избягвате срещите с любопитни хора.

Близнаци
Скучно ви е у дома и в офиса

Авантюристичният ви дух се е събудил. Не намирате покой у дома, нито на работното място. Търсите благоприятни условия за пътувания или командировка. Ако това е невероятно, всеки ден ще посвещавате по няколко часа на заниманията, които ви развличат или усъвършенстват кондицията ви. Точно заради тази причина не сте склонни много-много да му мислите какъв ще е резултатът, по какъв начин ще се отрази държанието ви на досегашните връзки и обвързаности. Дори не желаете да се задълбочавате в сходни размишления. Разбирам ви, тъй като рядко се случва, а в този момент нещата наподобяват тъкмо по този начин - да нямате директни и незабавни задания, да сте подредили делнично-семейните задължения, с цел да помислите единствено за себе си.

Рак
Определте тъкмо задачите ци

В самия завършек на обсъжданите дни, на 7-9 март, съчетаването на планетите Меркурий, Венера и Марс се грижи за вашето положително въодушевление, само че най-много за креативното ентусиазъм, което ще озари мислите ви. Вие сте подготвени да пожертвате спокойствието си в името на една концепция или идея. Дори не желаете да знаете за последствията от този поврат в курса от досегашната линия на вашето държание. Вперили сте взор в прекарванията си, в трепетите, които те носят на душата ви. Страхувам се, че единствено ненапълно сте наясно по какъв начин да се отбраните и да отстоявате вижданията си. Прекалено бързо се хвърлихте в дълбокото. Не забравяйте, че Меркурий потегля към своята последваща ретроградна фаза. Колкото по-точно определяте задачите си, толкоз по-добро ще е бъдещото им осъществяване.

Лъв
Не се поддавайте на импулсите

Трябват ви сили, с цел да се справите с провокациите. Седмицата ви има комплициран, а на моменти и спорен темперамент заради разностранните сигнали, които улавяте. В същото време, вие сте настроени оптимистично и не отчитате кои са аргументите за делничната блъсканица. Поради всичко това, сте склонни да прибързвате, да се палите и да издавате пристрастеностите си. Преди да им позволите да трансформират нещата, не както вие желаете, тъй като и това може да се случи, постарайте се да разговаряте с тези, от които зависи реализацията на желанията ви. От 6 до 9 март преди всичко поставяйте личната си сигурност, гаранциите за успокоение на работното място и у дома. С тях разполагате тогава, когато знаете по какъв начин и на кого да откажете. Не се поддавайте на честолюбиви импулси.

Дева
Носите се по течението

Доволни сте от това, което ви предлага денят. Нямате желание да се състезавате, нито да се преценявате с близките. Не ви интересува това, което може да се реализира, а това, което преживявате. Нищо чудно, че приемате действителността на своя делник като опция да се разнообразявате, само че не и да се затруднявате с неща, които не ви влекат. А общуването с познатите лица ще си е цяло задължение. На вибрациите на хармоничните Меркурий и Венера вие реагирате с безразличие, тъй като смятате, че по този начин ще се отворят проблеми за решение или ще изникнат тематики за неприятни диалози. И да не пропусна: в действителността на делничното някой чака от вас цялостна поддръжка и схващане. Как ще постъпите, решавате вие съгласно персоналната обстановка и събитията.

Везни
Без непотребни разноски

Отново не ви е елементарно да балансирате посред комплицираните условия, оформящи действителността на вашия делник. Колкото и да сте целеустремени, а вие сте тъкмо такива, отново няма да можете да следвате само своята линия. Препятствията по пътя на желанията ви се слагат от хората, с които всекидневно поддържате връзка. Има обаче светлина в тунела и тя се появява на 8 март дружно с информация, уведомление. Този случай ще промени настройките ви и ще размести програмата ви. На пърно място в нея застават служебните каузи и бизнес ползите. Те ще предопределят желанията ви във връзка с останалите отговорности, а оттова бързо ще изкачат недоразумения. Преди да извършите значима крачка, помнете, че все още не можете да си позволите нови или огромни разноски.

Скорпион
Погрижете се за бесе си

Меркурий, Венера, Марс са в хармонична връзка. Имате съображение да се поотпуснете и да планирате къс отдих или дни за развлекателни занимания, за спортна интензивност, да вземем за пример. Не е належащо да затягате колана, само че въпреки всичко не е редно и да се разпускате прекомерно. С всеки изминат ден паниката в служебната среда и в деловите връзки ще нараства. Това обаче не ви тормози изключително, защото сте наясно, че другите преднамерено драматизират. Неприятно ви е, че и да желаете, няма по какъв начин да се концентрирайте върху щенията на личната си личност. Толкова хора към вас ви дърпат и се надяват да им помогнете, да им решите проблемите. От всичко това, с изключение на да ви заболи глава, надали ще има друга изгода. Предлагам ви на 3,4 и на 5 март да забравите за света и да се погрижите да имате повече свободни часове за усамотени или приятни действия.

Стрелец
Направете компромис

Планетните въздействия към сегашния миг са толкоз мощни и разнородни, че ви е мъчно да се възпрете на време от нови и нови задания. Накрая ще се почувствате преуморени. Не би трябвало да се стига до там, защото по този начин рискувате да си развалите настроението. Не се чудете, в случай че се случи, знаете за какво. Освен това, вибрациите на Слънце, Меркурий, Венера и Марс стесняват вашия небосвод и насочват мислите ви към семейно-домашните каузи. От друга страна, не ви липсва ентусиазъм и изобретателните натури измежду вас ще намерят метод за изява на фантазиите си и в домашна конюнктура. Тъй като повече от добре осъзнавате, че тъкмо в този момент не ви трябват разправии, а още по-малко борби, на 3, 4 и на 5 март търсете компромиса. Така ще си гарантирате толкоз мечтаното успокоение.

Козирог
Време е за отмора

Напоследък се претоварвате с задължения. Вярно е, че има сериозен веществен резултат от напъните ви, само че тялото желае своето. Дните допускат разформироване и вие можете да си позволите повече отдих и по-малко задания. Специално на 3 и на 4 март изключете от програмата си всички натоварващи задължения и най-много срещите, на които би трябвало да обсъждате проблеми с хора, за които знаете, че ще отстояват друго мнение. Нямате сили да се противопоставяте, а и не сте подготвени да се съгласите на компромис. През втората част на интервала редувайте нормалните отговорности с приятни диалози с околните хора. Ще стане дума за проектите ви за идните великденски празници и за какво не и за идното лято. За страдание, концепциите им не съответстват с вашите стремежи. Не издавайте незабавно разочарованието си. Има време нещата да се трансформират.

Водолей
Предсрочно приключвате значима задача

Вие сте във вихара на интензивността си. Черпите сили от звездните въздействия на всички персонални планети / от Слънцето до Марс, в това число / и гребете с цялостни шепи от креативното ентусиазъм, с което ви зареждат техните трептения. Промените в звездния ред към края на седмицата, когато Меркурий се приготвя за нова ретроградна фаза, ще повлияе на държанието ви или най-малко, уповавам се, да стане по този начин. Ако дотогава нищо не спре ентусиазма ви, сигурна съм, че ще измислите нещо забавно или ще приключите предварително една значима задача. Дори да не сте възнамерявали нищо изключително за 3 и 4 март, събитията ще ви слагат в обстановка, която изисква вземането на невероятни решения. И едно предизвестие: нека не се увлечете прекомерно по концепцията за своята уникалност. Околните ще ви отвърнат с рецензия.

Риби
Подготвяте документи за делба

Благоприятният небесен климат въздейства позитивно на настроението ви. Вие не се страхувате да поддържате връзка, не ви плаши срещата с особеното мнение, даже търсите контакти за да обогатите вижданията ви. На моменти се питате дали да не допуснете до себе си хората, разочаровали ви преди време? Не мисля, че се нуждаете от тази среща. Единственото, което ще получите в подмяна, е вътрешната увереност, че сте били прави в преценката си. Кому е нужно да си хаби времето и силата за към този момент ясни неща? През дните от 6 до 9 март следват забавни и смислени диалози в фамилен или в по-широк фамилиен кръг. Възможно е за следващ път през последните години да стане дума за делба, систематизиране на парцели, имущство, завещание. Ще ви поддържа, в случай че сте решили да приключите тематиката като пристъпите към уреждането на документите, подготвящи идващите стъпки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР