С напредването на една от най-чаканите бременности през тази година,

...
С напредването на една от най-чаканите бременности през тази година,
Коментари Харесай

Риана, АСАП Роки и тяхното ТАЙНО бебешко парти

С напредването на една от най-чаканите бременности през тази година, тази на Риана, безспорно започваме да си задаваме въпроса: “Няма ли да има бебешко празненство? ”. И отговор не закъсня!

Оказва се, че Риана и A$AP Роки са създали скрито бебешко празненство, с цел да отпразнуват идната поява на бебчето си. Медията HipHollywood.com e една от дребното, която получава детайлности за празненството. То се е провело в холивудско студио, а дрескодът е неонов.

За да подсигуряват дискретност, Риана и Роки карат гостите да заключат телефоните си в торбички при идването си. Снимането е неразрешено. Приятели и даже доста от членовете на фамилията на Риана от Барбадос пристигнаха на празненството. HipHollywood.com показва, че единствено една детайлност от празника е разкрита: тениската, която Риана и Роки подариха на гостите за празненството. Със фотоси на двамата като деца начело и с надпис „ I Went To Rih & Rocky’s Rave Shower And All I Got Was This Amazing Shirt “ откъм гърба, тениската се появи в Туитър.

Rihanna and ASAP Rocky’s baby shower gifts for their guests are top tier
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР