С напредване на времето все повече място в производството на

...
С напредване на времето все повече място в производството на
Коментари Харесай

Новите технологии в производството на матраци

С придвижване на времето от ден на ден място в производството на матраци заемат новите технологии. Сферата се развива извънредно бързо, като водещо е даването на извънредно удобен сън на потребителя. Ето за какво компаниите производители се надпреварват коя да даде първа най-хубавото за крайния клиент. Иновациите са освен в материалите и ядрата на матраците, само че и в метода им на пакетиране и доставка, което никога не е маловажно.
Иновации в пакетирането и доставката на матраците
Поръчвайки матрак, съвсем постоянно поражда въпроса по какъв начин ще го придвижите и поставите на леглото, изключително, в случай че той е в огромен двоен размер. Все повече модерни жилища са по-тесни и попречват внасянето на . Ето за какво от няколко години производителите на матраци вкарват ролирането на матраци като съществена част от индустриалния развой. Доставката на руло в пъти улеснява преместването на матрака, като единственото, което би трябвало да извършите при слагането му на леглото, е да изчакате към 48 часа да схване общоприетата си форма. Високотехнологичните машини могат да ролират без проблем както матраци, направени от пяна, по този начин и модели с покет пружинна система.
Иновационни технологии при материалите, вложени в матраците
Само до преди няколко години на пазара се предлагаха само матраци с елементарен полиуретан и такива с бонел пружини. Благодарение на бързото развиване на промишлеността с матраците, в тях към този момент се влагат доста повече материали от висок клас. Има богато многообразие от типове пяна - мемори пяна, Cool Gel Мемори пяна с охлаждащ резултат, Eliocel, Elioform, Eliosoft, Kovafoam и доста други с все по-добри характерности. При пружините също има огромно развиване от софтуерна позиция. Най-предпочитана система за сън все още са самостоятелно опакованите пружини вид Pocket. Всяка една пружина е ситуирана в обособен текстилен джоб. Предимство на това е, че се предотвратява изскачането на пружините, което постоянно се случва при матраците със остарелия типичен бонел. Покет пружините не скърцат. Разпределят тежестта на тялото отмерено по матрака, тъй че да не усещате никакво напрежение в мускулатурата до момента в който спите. Предпочитани са, когато делите матрака си с сътрудник, тъй като придвижванията на единия са изолирани. По този метод може да спите необезпокоявани.
Предпочитани модели матраци от висок клас
Тъй като от ден на ден производители на матраци употребяват модерни техники за направа на продуктите си, има и огромна конкуренция на пазара. Ето за какво, може да се възползвате от по-ниски цени на матраците. На налична цена може да закупите хибриден матрак, да вземем за пример. Такива може да намерите от Mattro, да вземем за пример. Хибридни матраци като Stress Free, Еуфория Кул Гел, San Mateo Memory, както и такива от друг тип пяна от най висок клас - модели Avangard и Diamond. Моделите ще Ви впечатлят с неповторима направа и дизайн, като ще забележите съвременни и нови технологии, употребявани даже в дамаските на матраците. Има дамаски с прошита мемори пяна, капитонирани с вата, както и текстил със специфична конструкция предотвратяващ прекалено изпотяване. Модели като Lavender Duo, да вземем за пример, както и доста други, са с дамаски с нано капсули с лавандула. Този вид дамаски улесняват заспиването като подготвят организма към оптимално разпределяне посредством свойствата на лавандулата
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР