С напредване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази

...
С напредване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази
Коментари Харесай

Хапване и отслабване: Ето седем храни, които ускоряват метаболизма

С придвижване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази причина, в допълнение към уравновесената диета и упражненията, има избрани дейности, които можете да предприемете, с цел да подобрите способността си да изгаряте мазнини, да стабилизирате силата си и да сведете до най-малко риска от заболяване.

Яденето на храни, богати на антиоксиданти, може да ви помогне да управлявате глада и желанието за храна, като в същото време усъвършенства цялостното ви здраве.

Ето седем от най-препоръчителните храни, които да включите в менюто си, в случай че желаете бързо да свалите мазнини.

Сьомга

Сьомгата е богата на омега-3 и е добър източник на постни протеини. Сьомгата освен ви засища, само че и кара кожата ви да сияе , понижава риска от заболяване и даже понижава глада.

Авокадо
Авокадото оказва помощ за поддържане на кожата и косата подхранени и също по този начин намалява кръвното налягане заради наличието на калий. Въпреки че са с доста високо наличие на мазнини, те се свързват със загуба на тегло , защото ви оказват помощ да заситете.

Ядки
Ядките са чудесна закуска за намаляване, тъй като са богати на фибри, здравословни мазнини и протеини. Неговите хранителни субстанции оказват помощ за понижаване на риска от хронични болести като диабет и сърдечни болести.

Шоколад
Шоколадът може да не е първото нещо, за което се сещате, когато става въпрос за по-добро хранене след 40, само че парче шоколад след вечеря може да направи чудеса за вашето здраве. Най-препоръчително е да прибягвате до разновидности, съдържащи над 80% какао.



Горски плодове
Горските плодове ще ви обезпечат фибри и ще задоволят глада ви, с цел да задоволят желанието ви за сладко. Цветът е отличен знак за концентрацията на хранителни субстанции в него.

Чесън
Чесънът е превъзходен източник на здраве, изключително за дами над 40 години. Можете да минимизирате загубата на костна маса, като увеличите равнищата на естроген. Освен това е богат на хранителни субстанции за доста малко калории и прибавя усет към храната ви, тъй че ще се наситите с по-малко храна.

Морков
Морковите са богати на бета-каротин, който се трансформира във витамин А, доста положително хранително вещество, което поддържа имунитета и усъвършенства здравето на очите. Освен това е богат на калий за стабилизиране на кръвното налягане, фибри за по-добро храносмилане и витамин К за здравето на костите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР