Приятелят на жена, открита убита в дома й в Лондон,

...
Приятелят на жена, открита убита в дома й в Лондон,
Коментари Харесай

„Необичайни“ търсения, направени в акаунта на жената в YouTube, преди тя да бъде намерена убита, разкрива приятелят

Приятелят на жена, открита убита в дома й в Лондон, разкри, че в нейния акаунт в YouTube са били направени „ необикновени “ търсения, в това число насилствени рап музика.

Kamonnan Thiamphanit, която беше известна на другари в Обединеното кралство като Анджела, беше открита мъртва в дома си в Уестминстър с прободни рани на 8 април. 27-годишната, която имаше двоен китайски -Хонконг и тайландец, работеше в ръководството на парцели и живееше в Обединеното кралство от към девет години, откогато в началото пристигна да учи в университета.

Приятели споделиха, че Анджела ненадейно напуснала празненство за настолни игри тъкмо преди изгубването й, казвайки, че има „ незабавен случай “. Два дни по-късно полицията нахлу в нейния парцел, където откри тялото й и стартира следствие за ликвидиране.

Метрополицията съобщи: „ Разследване на ликвидиране беше стартирано, откакто полицията нахлу в парцел в Stanhope Place, W2 към 08:30 часа в понеделник, 8 април. Тялото на 27-годишната Анджела е открито на адреса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР