С наказание забележка“ се сдоби и Тошко Йорданов, който по-рано

...
С наказание забележка“ се сдоби и Тошко Йорданов, който по-рано
Коментари Харесай

Тошко Йорданов наказан със забележка заради изказването с „дупарата“

С наказване „ забележка “ се снабди и Тошко Йорданов, който по-рано през днешния ден бе извънредно прочувствен в декларация от името на партията си и изсипа редица цветни метафори и прилагателни по адрес на новото държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ. В своето изявление той включи и Движение за права и свободи, като ги дефинира като парапет, който помагал на новото семейство да не падне.

Председателстващият в съвещанието Росен Желязков изясни, че му прави забележка, не поради метафората, а поради едно съответно съществително.

„ Не мога от тази естрада да прочета още веднъж това съществително в метафората “, сподели Желязков.

По време на вчерашното съвещание Тошко Йорданов се обърка към Желязков с „ господин ротационен ръководител “. В отговор Росен Желязков изясни, че го приема като формирано от „ ро “ от дребното му име, и „ тацио “, което на латински език означавало успокоение, тишина, безмълвие.

Днес Йорданов незабавно се възползва от тези думи и изясни, че името на Желязков означавало „ Росене, млъкни “.

„ Относно метафората… дупарата не е метафора, това е прикрит откъс от Бойко Борисов. Метафора беше младата младоженка, остарелият умел жених и парапеът “, отбрани се ръководителят на ПГ „ ИТН “.

Той прикани, в случай че ще му се вършат забележки, да бъдат насочени към метафората, а не към скрития откъс, тъй като това било такова.

„ Без да е метафора, забележката си е забележка “, отвърна му Желязков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР