С началото на новия туристически сезон и все по-топлите дни,

...
С началото на новия туристически сезон и все по-топлите дни,
Коментари Харесай

“България Еър” стартира полети от София до остров Крит на 22 май | Полетите на авиокомпанията ще кацат в столицата Хераклион

С началото на новия туристически сезон и все по-топлите дни, “България Еър ” ще зарадва всички свои пасажери с директни полети до остров Крит, прочут още като “Островът на митовете и легендите ”, оповестиха от самолетната компания за Moreto.net.

“България Еър ” започва полетите си от София до Хераклион на 22 май.

Полетите лишават единствено към 1 час, в границите на който всеки може да се настрои на лятна вълна още през месец май. Едно от огромните преимущества на директните полети на “България Еър ” до остров Крит е, че националният транспортьор каца в сърцето на острова - в столицата Хераклион. В непосредствена непосредственост до града е ситуирана най-известната забележителност на острова и най-големият археологически обект от времето на минойската цивилизация – дворецът Кносос.

Остров Крит е дестинация, богата както на история, по този начин и на пленителни културни забележителности. Той е петият по величина остров в Средиземноморието и изобилства от изящни плажове с кристална вода, където всеки може да плажува умерено надалеч от огромните тълпи хора. Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, остров Крит крие в себе си и доста диви кътчета.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР