С многолюдно шествие, поздрав от танцьори от ансамбъл Пирин“ вчера

...
С многолюдно шествие, поздрав от танцьори от ансамбъл Пирин“ вчера
Коментари Харесай

„Възраждане“ откри предизборната си кампания в Благоевград със стремеж към победа

 _2024 _02_izbori_v01 (1)

С многолюдно шествие, привет от танцьори от отбор „ Пирин “ през вчерашния ден " Възраждане " и открит разговор с жителите на Благоевград „ Възраждане ” тържествено откри предизборната си акция в регионалния център на Пиринско. Началото бе сложено в 16:30 ч. през вчерашния ден, когато десетки симпатизанти на потеглиха от началото на алеята при АУБ и преминавайки през централните улици на Благоевград, стигнаха до площад „ Македония “.

Колоната персонално поведе ръководителят на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. Редом до него бяха всички народни представители на партията от 50 Народно събрание. Водач на листата за област Благоевград още веднъж е юрист Цвета Рангелова. Тя към този момент потвърди, че не се опасява да влиза уверено в борби за отбрана на значими национални проблеми.

Костадинов разяснява разразилия се скандал, с който завърши работата на 50-ия парламент. В последните часове трябваше да бъдат прегледани оферти за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност и придобиване от страната на активи на „ Мини Марица - изток “, само че това не се случи.

„ От първия ден на акцията можем да кажем на българските жители следното: „ Или избирате нарушители, или избирате „ Възраждане ”. Друг вид няма. Видяхте, че ние се опълчихме на нарушителите и пазиме българските национални ползи. Ако не бяха 38-те депутати от „ Възраждане ”, на поминъка на 50 хиляди български жители щеше да бъде комплициран надгробен кръст. След тези избори, в които влизаме с позиция, каквато в никакъв случай до момента не сме имали в началото - втора политическа мощ, ние отиваме със устрема да ги спечелим.

Единственият късмет този проект за продължаващо заличаване на българската страна да бъде опустошен е „ Възраждане “ да има колкото се може повече национални предсавители. ”, безапелационен бе Костадинов.

„ Искам да прикани колкото се може повече хора да излязат и да гласоподават. Една от най-често срещаните мантри е, че „ няма смисъл да гласуваме, тъй като нищо не се трансформира ”. Всичко се трансформира. Преди три Народното събрание ние бяхме с 13 депутати. Сега, при започване на тази предизборна акция, сме определяни за втора политическа мощ и ще се борим за първото място. Всичко се трансформира. България към този момент не е същата - колониалната система се разпада, и то точно под натиска на „ Възраждане “, тъй като ние отхвърляме да участваме в незаконни схеми. Единственото нещо, което споделяме в тази акция, е доста простичко и то е: Стига опити! Време е за „ Възраждане “, акцентира Костадинов.

Поздравът от танцьори от ансанбъл „ Пирин “ подвигна прочувствения заряд на срещата в зала „ 22 септември ”. Костадин Костадинов, Цвета Рангелова и присъстващите народни представители на " Възраждане " бяха безапелационни, че ще насочат напъните си за опазване на българския лев и националния ни суверенитет, независимост на труда на българските жители, унищожаване на делегираните бюджети, понижаване на административната тежест на учителите, предоговаряне на „ зелената договорка “, увеличение работните места и създаване на работеща икономическа система, финансово стимулиране към дребния, междинния и индустриалния бизнес, основаването на елитна българска армия, поставяйки България още веднъж на геополитическата карта, самостоятелност на България на международната сцена, като българският народен интерес стои над всичко.

В програмата на „ Възраждане “ са заложени и унищожаване на комерсиалния статут на лечебните заведения, отпадане Данък добавена стойност на медикаментите, подпомагането на българското произвеждане и търговията с български артикули, нормализация на връзките с Русия и отпадане на антируските наказания, пренаписване на учебници и стратегии по филантропични науки в дух на родолюбие.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР