С многократно по-висока от разрешената скорост се движи автобус по

...
С многократно по-висока от разрешената скорост се движи автобус по
Коментари Харесай

С риск за пътниците: Автобус кара със 140 км/ч по пътя Русе -Велико Търново

С неведнъж по-висока от позволената скорост се движи рейс по основния път Русе - Велико Търново. Нарушението е снимано и оповестено в обществените мрежи.

На фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин рейс с турска регистрация лети със 140 км/час сред селата Куцина и Петко Каравелово. Жители на селата в региона споделят, че от години тирове и рейсове се движат, без да съблюдават рестриктивните мерки на скоростта.

Трафикът е постоянно натоварен, а злополуките са нещо всекидневно. Според локалните по знамение не се е стигнало до тежък случай, каквито там се случват постоянно.

" Скоростта се съблюдава, когато има автомобил на " Пътна полиция! " Направиха една пешеходна пътека - безспорна пакост! Движат се с голяма скорост. Някоя стара женица потегля да пресича - стопира някой и другият просто го заобикаля, тъй като е с огромна скорост! ", сподели Валентин Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

През август случай край селото лиши живота на четирима души. Тогава румънски рейс се удари в крайпътно дърво. Според прокуратурата съществена причина за нещастието е високата скорост.

" Трябва да се сложат легнали служители на реда най-малко първоначално и края на селото! То карат като шантави, гледай в този момент, този с 60 ли кара в селото? Даже се е случвало на тази правата права да се изпреварват! Като се изсилят от горната страна и надолу към този момент крилат! ", показа жителят на Куцина Иван Генов.

Затова жителите на селото приканват за слагането на светлинна сигнализация и полицейски патрули в региона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР