С много изненади за почитателите ще стартира летният месец юни

...
С много изненади за почитателите ще стартира летният месец юни
Коментари Харесай

200 билета с подарък тениска за Театър пред театъра

С доста изненади за феновете ще започва летният месец юни в Народния спектакъл „ Иван Вазов”. И най-много за тези, които са възнамерявали да изживеят незабравими вечери с второто следващо издание на самодейността „ Театър пред театъра ". Само на 1 юни първите 200 души, които закупят единствено от касите на театъра билет на цена 30 лв. за спектакли от програмата навън, ще получат и подарък за спомен – брандирана тениска.

Програмата на „ Театър пред театъра " в този момент включва девет спектакъла на откритата сцена и трибуни, които ще се повдигнат в пространството пред красивата барокова постройка. Откриването е на 30 юни с концерта „ България – земя благословена”, на 1 и 2 юли е „ Калигула” със надписи на британски език, на 3 юли гостува Театър „ София” с „ Госпожа Министершата”, на 4 и 5 юли е „ Животът е прекрасен”, на 6 юли – „ Сако от велур”, на 7 юли – „ Швейк” и на 8 юли – спектакъл-хепънинг „ Опит за летене”.

В празничния 1 юни за всяко дете до 16 години, което докара родителите си да купят билети за спектаклите, билетът ще бъде на половин цена. Промоцията ще важи единствено за билети, закупени от касите на Народния спектакъл. Билетите за всички представления са на цени от 10, 15, 20, 25 и 30 лева

В Деня на детето Народният спектакъл се включва с доста изненади в тазгодишното издание на Детския панаир, който се провежда в градинката пред театъра от Фондация Easyart България в партньорство със Столична община.

Една от атракциите на щанда на театъра ще бъде макетът на дъсчения спектакъл „ Основа”, на чието място през днешния ден се издига една от най-красивите барокови здания в София. Посетителите ще могат да видят по какъв начин е изглеждала сцената, зрителските места, вътрешната част и фасадата на театъра преди повече от 100 години.

Специално за събитието някои от младите артисти в театъра, които хората познават от сцената и телевизионния екран, ще показват музикално шоу, облечени в атрактивни барокови костюми. Стелиан Радев, Павел Иванов, Гергана Змийчарова, Ева Данаилова и Джулия Бочева ще пеят и свирят на сцената от 14:30 часа, като ще изпълнят музика от от спектакъла, с който театърът ще открие арт сезона през есента – „ Един безразсъден ден” по Бомарше. Режисьор е Михаил Петров, а спектакълът е по фамозната пиеса „ Един безразсъден ден – Сватбата на Фигаро”. Разбира се, ще има подписи и фотоси с тях.

Актьорът от Народния спектакъл Теодор Елмазов също ще се включи в празника в облика на тръбач, който ще кани всички на събитието „ Театър пред театъра”.

Вече работи и първата мобилна каса на EasyPay и Народен спектакъл „ Иван Вазов”, откъдето ще могат да се купят билети за спектаклите. Тя се намира до хотел „ Плиска” и ще е отворена всеки ден от 15:30 до 21:30 часа.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР