С много изненади и двудневен купон на брега на язовир

...
С много изненади и двудневен купон на брега на язовир
Коментари Харесай

Sofia Riders празнува 3 години с грандиозен купон на яз. „Искър“

С доста изненади и двудневен ваучър на брега на язовир " Искър " най-голямата мотоциклетна организация в България Sofia Riders (SR) ще означи този уикенд 3-тия си рожден ден.

Софийски мотористи беше основана навръх 21 юли 2015, когато група запалянковци от столицата вземат решение да обединят всички " извънклубни " и нечленуващи в дадени организации мотоциклетисти. Идеята на групата беше и продължава да бъде обединяване на така наречен " свободни мотористи " под една шапка и смяна на общо-възприетото мнение, че всички мотоциклетисти са " донори ", " джигити ", " самоубийци на пътя, неспазващи никакви правила ".

Само за 3 години момчетата и девойките от Sofia Riders съумяха да трансформират статуквото и посредством редица начинания, измежду които благотворителни акции, избавителни акции, медицински семинари, демонстрираха, че мотористите са на първо място хора с доста огромни сърца, постоянно сплотени и подготвени да оказват помощ. Максимата " брат за брата " в SR продължава да важи с цялостна мощ, макар многото към момента отрицателни мнения. Благодарение на сериозната организация и постоянството на всички в Sofia Riders, групата продължава да е задружна, да реализира задачите си и да усилва броя на членовете си, която към този момент надминава 14 000!

Една такава цел за Мото-сезон 2018 беше обезопасяването на бул. " Симеоновско шосе " с бетонни блокове за ограничение осъществяването на непозволени противоположни завои. Ремонтът към този момент е приключен сполучливо. Продължават акциите по прибиране на моторите при зародило ПТП, както и оказване на първа помощ при нужда. Периодично се провеждат профилирани семинари във Военно-медицинска академия, посредством които представителите на Sofia Riders опресняват уменията си за оказване на незабавна помощ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР