с магнитуд 5,4, удари западния регион на Синцзян в тази

...
с магнитуд 5,4, удари западния регион на Синцзян в тази
Коментари Харесай

Мощно земетресение в Китай уби трима души и повреди десетки домове

с магнитуд 5,4, удари западния район на Синцзян в тази нощ преди зазоряване, съобщи Агенция Франс Прес.
Земетресението е довело до гибелта на трима души, развалило е домове и е принудило стотици хора да се изтеглят, оповестиха държавните медии.
 Няма данни за потърпевши българи при земетресението в Япония Няма данни за потърпевши българи при земетресението в Япония
Няма данни за потърпевши български жители при земетресението с магнитут 7.2 по скалата на Рихтер, записано в Североизточна Япония...
Трусът е засегнал окръг Байченг в северозападната префектура Аксу в 5:14 ч. сутринта, съгласно Китайския център за трусове.
Кадрите демонстрират клатещи се в тъмнината здания.
" Земетресението аргументи 3 смъртни случая и 65 домове бяха развалени ", заяви държавната телевизия CCTV, добавяйки, че има 10 вторични труса, от които най-големият е с магнитуд 3,4.
Китай постоянно е обиден от трусове, изключително в планинските му западни и югозападни региони. През февруари 2003 година мощно земетресение с магнитуд 6,8 по Рихтер умъртви 268 души в Синцзян и аргументи обилни вреди. След земетресението влаковете сред районната столица Урумчи и региони като Хотан и Аксу бяха спрени, заяви формалната организация Синхуа. Мощно земетресение с магнитуд от 7,9 по Рихтер в югозападната китайска провинция Съчуан през 2008 година докара до гибелта или изгубването на 87 000 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР