С линейка задържаният Динко Вълев от Ямбол излезе за кратко

...
С линейка задържаният Динко Вълев от Ямбол излезе за кратко
Коментари Харесай

Динко си поиска лекар, чувствал се зле от стреса при ареста

С кола за спешна помощ арестуваният Динко Вълев от Ямбол излезе за малко от ареста, тъй като се почувствал зле от напрежението. Той имал и контузия на главата от предходна злополука, сподели юристът на Вълев Марин Марковски, представен от " 24 часа ".

Според юриста клиентът му е арестуван нелегално и закононарушение няма. След прегледа в първомайската болница Вълев ще бъде върнат в ареста. 

Марковски твърди, че няма доказателства Динко да е направил закононарушение. " Стойността на въпросния джиесем, за който се твърди, че го е развалил, е 89 лв.. Това изключва да бъде формирано наказателно произвеждане. По второто обвиняване - за лека телесна щета, той не се признава за отговорен. Вълев не е осъждан и при тези обвинявания задържането му е нелегално ", споделя юристът.

Той напомни, че жалбоподателят е отдръпнал с входящ номер в прокуратурата показанията си против Динко от Ямбол. " Не мога да предсказвам мислите му. Веднъж се е оплакал и подал сигнал, че е обичай. После се отхвърля. Но моят клиент не е направил такова нещо ", изясни Марковски. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР